Заява волинської «Самопомочі» про підпал автівки голови районного осередку партії*

5
-3
Заява волинської «Самопомочі» про підпал автівки голови районного осередку партії*
Волинський осередок «Об’єднання «Самопоміч» висловлює свою стурбованість щодо події, яка сталася ввечері, 4 квітня, у селищі Ратному.

Невідомі особи здійснили підпал автомобіля голови Ратнівського районного осередку “Об’єднання “Самопоміч” Івана Панасюка.

Іван Панасюк – відомий в Ратнівському районі юрист, який надає безкоштовну юридичну допомогу місцевим жителям. Бере активну участь в громадському житті району. Політична партія «Об’єднання «Самопоміч» висунула Івана Панасюк кандидатом на вибори голови Забродівської об’єднаної територіальної громади. Саме сьогодні, 5 квітня, він збирався везти документи для реєстрації у територіальну виборчу дільницю.

Ми не знаємо, хто здійснив підпал автомобіля, але хочемо запевнити жителів Ратнівського району, які обиратимуть голову Забродівської об’єднаної територіальної громади, в тому, що Іван Панасюк не зніматиме своєї кандидатури і гідно боротиметься за те, щоб очолити дану громаду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це робота Калача і К". Отвечаю
Відповісти
Не тринди фігні!
Відповісти
Боже яка нісенітниця. Панасюк колишній працівник прокуратури, який стриг усіх в районі неподитячому. Не пройшов атестацію і став політиком.
Відповісти
Самі собі підпалили що потім провокаціями займатись
Відповісти
Нам той вискочка в Забронах непотрібен!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні