«Гузь фантазує» – у Гунчика заперечили факт зустрічі зі скандальним чиновником

19
-3
«Гузь фантазує» – у Гунчика заперечили факт зустрічі зі скандальним чиновником
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик не зустрічався з головою Любомльської РДА Миколою Пархомуком, як це стверджує нардеп Ігор Гузь.

У цьому видання Волинь24 запевнила начальниця відділу інформаційної політики ОДА Світлана Головачук.

Нагадаємо, раніше Ігор Гузь повідомив: голову Любомльської ОДА Миколу Пархомука, якого 31 березня зловили на хабарі, 4 квітня випустили під заставу. «Вже сьогодні він разом зі своїм патроном, головою Волинської ОДА Гунчиком, збирає у Любомлі актив БПП і радиться як жити далі, планує щось високе і глобальне», - написав Гузь у Фейсбуці.

«Невідомо, звідки Ігор Гузь взяв цю інформацію. Але це – фантазії» - заявила Світлана Головачук.

«Володимир Гунчик сьогодні – у середу, 5 квітня – приїхав з робочою поїздкою у Любомльський район. Уже відбулася зустріч з керівниками структурних підрозділів РДА. Надалі запланована зустріч з депутатами райради», - повідомила речниця.

«На зустрічі був присутній перший заступник голови РДА Олександр Герасимчук. Миколи Пархомука на зустрічі не було. Володимир Гунчик з ним не зустрічався і зустрічатися не планує», - додала Світлана Головачук.

Вона повідомила, що Володимир Гунчик звернувся з офіційним поданням, аби відсторонити Пархомука від виконання посадових обов’язків на час проведення розслідування.

«Дивно, але жодних офіційних документів про правопорушення Пархомука до Волинської ОДА від правоохоронних органів не надходило», - додала Світлана Головачук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тяжко Гузеві, тяжко без двіжняка. То нічого, що піз..., зате народжу нравться.
Відповісти
Далеко вам ще друзі до депутата Ігоря Гузя.Досягніть того,чого він досягнув у свої 35, тоді гавкайте.
Відповісти
Гузь за гроші Палиці даюсь
Відповісти
Так,і я пороху продався,і в труну з ним піду)
Відповісти
Гунчик-біда для Волині.
Відповісти
Гузь - популіст і місцевий барон Мюнхаузен. Усі "факти - виссані з ху@. Особливо - про звільнення Гунчика. Пробрешеться і ніхто руки не захоче подати. Довіру народу заслужити важко і треба її цінувати. Так ні! Бреше, як сука.
Відповісти
Гузю кажу та тримати.Молодий,амбітний,успішний.Гунчик вже,як каже Палиця,вкакався.Гнати б вже того Гунчіані з області,і так вся область розвалив,розвиток якоїак високо підняв покійний Клімчук
Відповісти
Довіру народу Гунчик та і не заслужив.Всі підлеглі тільки підгавкують йому,аби невтрати роботу.І зовсім без статегічного мислення про майбутнє.
Гунчик з Головачук опустили Волинь до низу.А раніше,область наша зажди була в лідерах.Шкода
Відповісти
Гунчиком керує Голованчук ! Як вам не соромно? Вже всі все знають!
Відповісти
Гунчик був у Любомлі і зустрічався з баригою.Це факт
Відповісти
А ви мені всі солі на хвіст на сипте.Обсирайте тут один одного,а я свою роботу далі роблю і робити буду.Похєр мені,що Україна у вигребній ямі,люди гинуть майже не щодня,війна,хвороби...Я собі состояніє сколачіваю ,та й усе.
Відповісти
Тобто Пан Ігор вигадав все? Ви хоч уявляєте скільки роботи в нардепа, який дійсно працює? Таких не так багато у нас. І навряд Гузь буде щось вигадувати. Мало віриться. А от те що Гунчик знову відбрехується, то тут взагалі сумнівів немає. Дивишся на його фото і бачиш думку Гунчика "я вас всіх на..бав". Паняночки, які це читають вибачте.
Відповісти
Знаю цього хлопчину Гузя ще з юного віку.Амбіцій багато і росте. З екранів ТВ не зникає.Його запрошують,значить цікавий.Йде до людей -є діалог.А кому треба Гунчик.і хто його і куди запрошує,крім Волинського телебачення.НІХТО!Висновок робіть самі.
Відповісти
Головачук хрєново написала спростовування.Вона і тут пропіарили Гузя.Скільки знадок про Гузя)))Круто.Ігоре, подякуйте їй і разом з тим,будь вищимиі мудрішими,ніж це і ця "влада по-новому",яка пришла на крові в ОДА,і займається протиранням штанців і висасуванням коштів у свої кармани
Відповісти
Гунчик - ПНХ. Гузь - так тримати!!!!
Відповісти
Хто знає ,за яке бабло син Гунчика скуповує елітне житло в Києві?
Відповісти
Прикольно так...І я не я,і взятка не моя. А якщо,що то валіть усе на Гузя.Це напевно на другий день його прізвище прогриміло на всю Україну із взяткою. Ви що людей геть за дурнів маєте?
Відповісти
придурки вся команда Гунчика, ця Головачук взагалі непонятно виглядає, а от команда Гузя працює. Нардеп в Києві на роботі, а тут його скоро того Гунчика й Бокоч зїсть.
А з Пархомуком Гунчик зустрічався, люди казали
Відповісти
Гунчика потрібно звільнити!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні