У Запорізькій області затримали фермера-рабовласника

0
-1
У Запорізькій області затримали фермера-рабовласника
У Мелітопольському районі місцевий фермер вивіз та силоміць утримував в ангарі сімейну пару.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції України у Запорізькій області, передає УНН.

Вчора, 3 квітня, небайдужі громадяни повідомили правоохоронцям про те, що місцевий фермер викрав подружжя та утримує їх на ланцюгу в ангарі.

Поліцейські, що прибули на місце події, з’ясували, що чоловік 1954 року народження помістив у занедбаному ангарі подружжя, і силоміць утримує їх. Правоохоронці виявили чоловіка 1971 року народження, який був прикутий металевим ланцюгом до труби.

“Під час проведення огляду в приміщенні гаража виявлено 82 мисливські патрони 16-го калібру, 24 патрони калібру 7,62 мм, 35 тротилових шашок загальною вагою 7 кг і металеву банку мисливського пороху”, — повідомили в поліції.

Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальні провадження за ознаками ч.1 ст.146 КК України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч.1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Тепер озброєному “рабовласникові” загрожує до семи років позбавлення волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні