Від сьогодні можна купувати валюту на 150 тисяч за добу

3
-4
Від сьогодні можна купувати валюту на 150 тисяч за добу
Національний банк України прийняв рішення про підвищення з 5 квітня ліміту купівлі готівкової валюти населенням в 12,5 разів з 12 тисяч гривень, передбачених в даний час, до 150 тисяч гривень.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на відповідну постанову правління НБУ.

"Національний банк продовжує істотно пом'якшити обмеження на продаж готівкової іноземної валюти населенню... досі населення мало можливість купувати валюту на суму не більше 12 тисяч гривень в еквіваленті одній особі в день. Відтепер Національний банк підвищив цю максимальну суму до 150 тисяч гривень, тобто до суми, понад яку фінансові операції з готівкою підлягають обов'язковому фінансовому моніторингу", - йдеться в повідомленні.

Регулятор відзначив, що такий крок допоможе збільшити глибину і ліквідність офіційного готівкового валютного ринку.

Як відомо УНІАН, Національний банк України в червні 2016 року підвищив ліміт купівлі готівкової валюти фізичними особами, раніше встановлений на рівні еквівалента 6 тисяч гривень у день на одного клієнта, в 2 рази - до еквівалента 12 тисяч гривень в день.

Нацбанк анонсував подальше пом'якшення адміністративних обмежень на валютному ринку, установлених протягом 2014-2015 років для стабілізації курсу національної валюти.

Рішення Міжнародного валютного фонду 3 квітня про виділення нашій країні четвертого траншу кредиту у розмірі 1 мільярда доларів дозволило Національному банку України більш активно проводити політику валютної лібералізації.
Теги: нбу, валюта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чергу де займати?
Відповісти
Класно, вже біжу...
Відповісти
де ЗАРОБИТИ стільки грошей,щоб купити валюти на 150 тис. - і мене більше не побачите. Всім буде вигідно, мені - бо поїду в нормальну країну і на перший час вистачить щоб розпочати нове життя, а Україні - буде вигідно бо не буде потрібно витрачатись на моє "безоплатне лікування,навчання дітей" та інші покращення.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні