14-річна лучанка – у списку найперспективніших моделей світу

8
11
14-річна лучанка – у списку найперспективніших моделей світу
14-річна лучанка Аліна Волошина потрапила у список найперспективніших моделей, що публікується на авторитетному у світі моди сайті models.com.

«Тонка краса з правильним відтінком виклику – Аліна з українського міста Луцьк. Веснянки на обличчі роблять її образ особливо казковим, а тонко настроєний фокус – запорука досягнення успіху. Ми впевнені, що мрія Аліни досягти цього успіху в Парижі, незабаром стане реальністю», – написали про юну лучанку у розділі «Нові обличчя».

«Я люблю читати книги і малювати. Я не можу жити без музики і моєї улюбленої собаки. Одна з моїх пристрастей – подорожувати. Остання країна, яку я відвідала, була Домініканська Республіка. Париж – моя мрія. Я хотіла б наслідувати моду, стежити за розвитком молодих дизайнерів. Я надихаюся простотою», – розповіла про себе дівчина на сторінці найпрестижнішого модного сайту.

Аліна Волошина – вихованка модельної школи MZM Models.

«Аліна ще не має особливого досвіду. Працювала з нашими фотографами Ірою Мельник та Ольгою Сатіною. А ще брала участь в показі колекції одягу А.Тана на презентації нашого журналу MZM. Приємно, що світове визнання отримують не тільки наші досвідчені моделі, а й молоді дівчата», – прокоментувала директорка агентства Марина Занюк.

Нагадаємо, влітку минулого року до списку перспективних моделей потрапила волинянка Віка Вікторенкова, а модель Наті Бондзюк отримала ще більше визнання – у листопаді models.com розмістив її портфоліо, що означає автоматичне зарахування до списку кращих моделей світу.



Фото - із сайту mzmmodels.com
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нічого так, але, як кажуть на любителя...
Відповісти
Якщо чесно? то це .... не мій смак. Ластовиння, худюща, грудей немає. Суцільний імпресіонізм. Та на всяк товар є свій покупець.
Відповісти
Прости Господи...........................
Відповісти
Мабуть світ з'їхав з глузду... :(
Відповісти
ужас!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
співчуваю де вона закінчить
Відповісти
Дуже красива дівчинка,має гарні дані для професійного старту,бажаю їй успіху!!!!!
Відповісти
Красива дівчинка!!!має хороші дані для професійного старту,бажаю успіхів!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні