--> На Волині власник собаки побив подружжя, на яке напав його улюбленець | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині власник собаки побив подружжя, на яке напав його улюбленець

3
-10
На Волині власник собаки побив подружжя, на яке напав його улюбленець
На Волині чоловіка побив господар пса за те, що перехожий зробив зауваження.

Інцидент стався увечері, 4 березня, на перехресті вулиць Павлова та Олени Хохол у Володимирі-Волинському, - пише Місто вечірнє.

На подружню пару накинувся собака, якого вів на повідку хлопчина років дванадцяти. Чоловік, який ледь не постраждав, зробив зауваження дорослому господарю тварини, що йшов поруч із сином і ніс відро з харчовими відходами. У відповідь хазяїн облаяв чоловіка.

Пес, мабуть, відчувши негативний настрій господаря, зненацька кинувся на жінку, а підліток просто не зміг його втримати. Чоловік затулив дружину від собачих укусів і висловив обурення дорослому господарю.

"І що ви думаєте, чоловік замість того, щоб вибачитися і подякувати Богові, що обійшлося без травм, дорікнув мені, що «песик» теж отримав стрес, бо йому лише чотири місяці. При цьому господар пса матюкався", - каже потерпілий.

"Біля тебе дитина, а ти лихословиш", - додав він.

Тоді власник собаки взяв з відра жменю відходів, спочатку в жінку, а згодом і у її чоловіка дружину.

Оборонятися заважав пакет з інструментами, який потерпілий тримав у руці. У цей момент озвірілий собачник вдарив його кулаком в обличчя. Від сили удару чоловік упав на землю, а нападник накинувшись, продовжував його гамселити, а також пробував копати ногами. На допомогу одразу кинулася дружина – і їй вдалося відсторонити нападника.

Коли жінка намагалася викликати поліцію, то господар пса вирвав у неї телефон та викинув його в сніг. Гаджет був пошкоджений, вимазаний брудними руками чолов’яги, проте працював. Викликати оперативників вдалося.

А нападник утік додому, прихопивши із собою чужий пакет з інструментами, що лежав на дорозі. Разом з ним зник і син із собакою.

За заявою потерпілих правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Справою зацікавилася і військова прокуратура, бо, як виявилося, нападник служить в одному із військових підрозділів міста. Статус зобов’язує цього чоловіка бути взірцем вихованості.

"До речі, аби виправдатися у поліції, Іван заявив, що конфлікт спровокував я сам, бо, мовляв, першим вдарив його собаку. Якби я справді на таке наважився, то дуже б ризикував бути розірваним на шматки", – підсумовує побитий чоловік.

За цією справою триває слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли жінка намагалася викликати поліцію, то господар пса вирвав у неї телефон та викинув його в сніг.
Відповісти
минулорічний сніг
Відповісти
мені чотиримісячного собаку, який може якось нашкодити дорослому чоловіку?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні