В.о. мера Ігор Поліщук заробив 312 тисяч гривень, – декларація

10
-2
В.о. мера Ігор Поліщук заробив 312 тисяч гривень, – декларація
Торік в.о. Луцького міського голови Ігор Поліщук та його брат Руслан обзавелися автомобілями Honda, на які витратили майже 380 тисяч гривень.

Про це йдеться в е-декларації Поліщука, оприлюдненій на сайті НАЗК, - пише ВолиньPost.

КВАРТИРА, ДІЛЯНКА, ДАЧА

Ігор Поліщук є співвласником (частка у 25%) квартири площею 68 квадратних метрів у селі Зміїнець поблизу Луцька. Також співвласниками цієї квартири є вітчим Володимир Поліщук, мати Марина Поліщук та брат Руслан Поліщук.

Також Поліщуку належать ділянка (550 кв.м.) із недобудованим дачним будинком (75 кв.м.) у селі Поляна Турійського району.

У декларації в.о. мера – три автомобілі. Ігореві Поліщуку належить Honda Civic 2007 року випуску, яку він придбав торік за 120 тисяч гривень. Його брату Руслану – Honda Accord 2007 року випуску, придбана минулого року за 258 тисяч гривень. Також Ігор Поліщук задекларував Mercedes-Benz S320 2003 року випуску, який належить Сергію Барабашу.

Ігор Поліщук є співвласником ТОВ «Аспект права» (частка становить 50% або 150,5 тисячі гривень).

У 2016 році Ігор Поліщук отримав дохід обсягом 311,557 тисячі гривень. Із них зарплата у фонді Ігоря Палиці «Тільки разом» - 20,6 тисячі гривень, зарплата за сумісництвом у ПАТ «Енко» - 6,6 тисячі, дохід від заняття підприємницькою діяльністю – 279,3 тисячі. Окрім того, дохід Поліщука від відчуження цінних паперів та корпоративних прав становив 5 тисяч гривень (по 2,5 тисячі від Ірини Качан та Альони Трохимчук).

ГРОШІ ТІЛЬКИ У ГОТІВЦІ, І ТІЛЬКИ В ДОЛАРАХ

Члени родини Ігоря Поліщука задекларували торішній дохід обсягом 648, 395 тисячі гривень. Зокрема мати Марина Поліщук – 230,336 тисячі гривень, із яких 87,8 тисячі – зарплата в управлінні освіти Луцької міськради, 2,9 тисячі – матеріальна допомога, 99,6 тисячі – дохід від відчуження нерухомості, 40 тисяч – дохід від відчуження рухомого майна.

Вітчим Володимир Поліщук (колишній заступник начальника УМВС у Волинській області) торік заробив 102,377 тисячі гривень, із яких пенсія – майже 73,3 тисячі, зарплата у ДП «Прикарпатзахідтранс» Південно-західного акціонерного товариства трубопровідного транспортну нафтопродуктів – 15,073 тисячі, зарплата у ПП «Кобра-Луцьк» - понад 14 тисяч.

Брат Руслан Поліщук задекларував тільки 4,125 тисячі гривень стипендії.

Згідно з е-декларацією, заощадження родина зберігає тільки у готівці і тільки в доларах. Зокрема в Ігоря Поліщука – 32,5 тисячі доларів, у його вітчима Володимира Поліщука – 12,3 тисячі доларів.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Керівник Волинської митниці Кривіцький має зарплату 6 тисяч і жодних заощаджень.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Нардеп Івахів купив землю біля Десни та картину найдорожчого українського художника, – декларація

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Палиця збіднів на 14 мільйонів, – декларація

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Гунчика вдвічі зросла зарплата, – декларація

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Нардеп Лапін купив квартиру, – декларація
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ви ще його вазеліном намажте щоб краще впихнути невпихуємоє
Відповісти
Злодійська сімейка
Відповісти
Такий молодий і вже так бре... не правду у декларації пише? :) Це такий ще на мера буде балатуватись? :) Люди!!! Думайте!!! Щоб потім у коментах не жалілись!!! :)
Відповісти
Наш чувак,далеко піде,якщо папік змилосердиться.
Відповісти
Гряде засівання гречкою, лучани готуйте торби, бо всім не вистачить!
Відповісти
Стаття про деларацію Поліщука особливо коменти є перевіркою сайтів на вшивість і продажність укропам
Відповісти
1000%, на Волиньпості і вол-нюз, сидять модери-шістки і все одразу підтирають
Відповісти
прочитав і зригнув
Відповісти
Красти вміє добре, на рахунок папіка, то ще є народ, який буде голосувати, і нехай робить правильний вибір. Куди його на мера, чипірадло.
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает неправдивую информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/derzhavni-svyata/koli-den-doshkillya-v-ukraini-v-2017-roci.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/pensiya/pensiya-z-1-kvitnya-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/pogoda-na-misyac-lyutij-2018-roku.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні