Волинянка стала чемпіонкою Європи

0
-14
Волинянка стала чемпіонкою Європи
Волинянка Лілія Горішина стала чемпіонкою Європою з вільної боротьби.

Спортсменка Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності Лілія Горішна у п’ятницю, 31 березня, взяла на чемпіонаті Європи з боротьби серед молоді до 23 років золото, - пише інформаційне агентство Волинські новини.

Змагання проходять в угорському місті Сомбатхей.

У ваговій категорії 53 кілограми Горішна провела три поєдинки і всі три виграла достроково – на туше, показавши явну технічну перевагу над суперницями.

У чвертьфіналі Лілія перемогла Яніку Аннілну Ваккілу з Фінляндії – 6:4.


У другій сутичці Горішна впевнено здолала білоруску Катерину Пічковську – 12:2.



У фіналі волинянка за дві секунди до кінця зустрічі зуміла укласти на лопатки вихованку криворізької школи вільної боротьби Лейлу Гурбанову, яка зараз виступає за Азербайджан.



«Змагання – це особливий час для спортсменів. До цього наруженого дня готуєшся дуже довго. І все це заради перемоги. Кожна сутичка була напружена. Особлива остання фінальна схватка важко далася. Я вже до того боролась з Лейлою Гурбановою минулого року два рази і теж перемагала. Я знала, що від неї очікувати, але і розуміла, що вона достойна суперниця. Завдяки моїм тренерам, підтримці рідних і комади я вдруге виграла Європу до 23 років», - розповіла Горішна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні