Нічна гроза і повні штани емоцій: лучанин поділився враженнями від походу в Карпати

0
11
Нічна гроза і повні штани емоцій: лучанин поділився враженнями від походу в Карпати
Мешканець Луцька Сергій Палько розповів, як підкорював «весняні» Карпати.

Свої враження і світлини з походу він опублікував у Фейсбуці.

«Під час походу по південній частині Свидовецького масиву Карпат ми були свідками чотирьох гроз. Одна з них блискала і гриміла вночі! Радості і емоцій було повні штани!» - написав він.

І повідомив, що снігу ще багато на північних і східних схилах гір. З його слів, після нічного морозу сніг кам’яніє, потім на сонці розм’якає і ноги час від часу глибоко провалюються.

«Цікаво, що західна частина Петросу майже вільна від снігу до самої вершини. Інші боки гори нам не були видні. Північні схили Мармарос повністю під снігом. П’ятнадцятикратний радянський бінокль - знатна штука!» - написав автор.

Сергій Палько додав, що зранку круті чисті схили вони старались обходити - дуже слизько.

«Близниці весь похід просиділи в хмарах. Стидались, злякались? Ми ночували в колибах на Браїлці і Переслупі. Воду гребли з снігу, а коли він був дубовий - рубали мачетою і топили. Палили буковими дровами, які різали пилкою в найближчому лісі», - йдеться у дописі.

«Від походу завжди очікуєш багато цікавого і майже завжди дійсність в рази перевищує очікуване! А тут в нас від атмосферних, больових і естетичних аж викручувало», - резюмував автор.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні