--> «Я сюди більше не приїду», - полтавська журналістка про перше враження про Луцьк | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Я сюди більше не приїду», - полтавська журналістка про перше враження про Луцьк

26
2
«Я сюди більше не приїду», - полтавська журналістка про перше враження про Луцьк
Полтавська журналістка Олена Ліпошко поділилася першим враженням після відвідин Луцька.

Про це вона розповіла Волинському інформаційному порталу.

«ЗАМОК ЛЮБАРТА ВЕЛИЧЧЮ НЕ ВРАЗИВ»

«Перше враження було, якщо чесно, таке: я сюди більше не приїду. Бо Луцьк одразу здався брудним і непривітним, кав’ярні вранці, як тільки ми приїхали, були зачинені. Ми приїхали в неділю. Було дуже похмуро і сіро. Але вже в понеділок вулиці прибрали, з’явилися люди, стало веселіше», - розповіла журналістка.

І відзначила луцькі підземелля і екскурсовода, який показав їх туристам.

«Моя колега була вражена замком Любарта. Але для мене це вже п’ятий замок, то мені з-поміж усіх він здався найбільш чистим і доглянутим, але якоюсь величчю не вразив. Сподобався, натомість, музей дзвонів», - продовжила жінка.

«ПОБАЧИЛА, НАРЕШТІ, ТАК ЗВАНІ «ТРУСИ»

І зазначила:

«Здивувало те, що транспорт у Луцьку вдень їздить дуже добре, але вночі, коли ми приїхали, то довелося брати таксі».
Вона пояснила, що вразив її і фонтан-ковзанка на Театральному майдані.

«Побачила, нарешті, так звані «труси», про які до того мені вже розповідала моя колега на одному з тренінгів. Так лучани назвали святкову ілюмінацію з символом міста – фортецею».
Не оминула вона й луцьких парадоксів:

«У вас біля театру імені Тараса Шевченка встановлений пам’ятник Лесі Українці, а поруч із головним корпусом університету, названого в її честь, – пам’ятник Тарасові Шевченку. Вразило і те, що, коли гуляли парком, то за п'ять хвилин ходьби від центру побачили річку Стир, і нам розповіли, що далі вже закінчується місто».

Журналістка резюмувала:

«Не вразив, чомусь, місцевий так званий будинок із химерами. Не зрозуміли ми місцевого скульптора Голованя, якщо чесно. Але в Луцьк точно ще повернуся. Можливо, влітку цього року, можливо, наступного. Бо Луцьк, як чоловік. Його відразу «наскоком» не візьмеш, треба брати поступово».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правда очі коле? :)))
Відповісти
Все правильно підмічено! Свого часу, коли Луцьк чимось вражав, то мав свій шарм, новизну, багато чого було надмірно розрекламовано... але потім все зупинилось у розвитку, а інші почали просуватись далі і розвиватись! Тепер Луцьк - це буденна сирість, без новини, шарму і розвитку :( Соромно за місто :(
Відповісти
А треба мізер, щоб мэр ходив по тих разьеб.....х тротуарах що ходить решта мешканців . а не прилетав з царського села і починав робочий день з вилизуваня сраки політичних опонентів. щоб пропихнути рішення в інтересах крупного капиталу...
Відповісти
Ні, треба мізки і совість!! Коли виділяють гроші на дороги, то не треба асфальт в калюжі класти і лопатою прибивати, а зробити якісно! І не буде тобі роз**х тротуарів, ясно?!
Відповісти
Ну Полтава тож, звісно, аналог Цюриха
Відповісти
Ну Полтава тож, звісно, аналог Цюриха
Відповісти
Не вірно.Це 30км південніше Парижу
Відповісти
...тупенька, чи що ???
Відповісти
А ХТО ЩО ЗНАЄ ПРО ПОЛТАВУ ? ЧИМ ВОНА ВРАЖАЄ...???? ЦЕ КАПЕЦЬ. НУ КРИТИКУВАВ БИ ХТОСЬ ІЗ ВЕЛИКОЇ ЦИВІЛІЗАЦІЇ....ТАК ОБРАЗЛИВО. МИ ЛЮБИМО МІСТО ТАКИМ, ЯКЕ ВОНО Є...
Відповісти
ну то піздуй звідси нахуй в свою йобану полтаву і не вийобуйся
Відповісти
А Полтава місто набагато цікавіше і гарніше- це такі реалії-поїдьте самі побачите. А журналіст написала те, що їй бачилось.Прикро за рівень дописувачів-ще й іменем бандери називаються- якісь козломорді ватники

Відповісти
повна жопа, а їй Луцьк не подобається?
Відповісти
Вона ж написала - "Але в Луцьк точно ще повернуся. Можливо, влітку цього року, можливо, наступного. Бо Луцьк, як чоловік. Його відразу «наскоком» не візьмеш, треба брати поступово»

Ніхто до кінця не дочитав)) В кожного своя думка і в кожного міста є свої + і -
Відповісти
З таких журналістів туристичні експерти такі як з козячоіі ду....пи труба.


Відповісти
Приезжай в Мухосранск...
Відповісти
З тим, щоб не виглядати дурепою чи дурнем, нерідко треба змовчати. Тим паче - не знаючи предмету розмови. Тим паче - журналістам, які завжди себе відносили до найрозумнішої частини суспільства. В усякому разі, вони самі про себе такої думки. Тим паче, якщо в людини проблеми з елементарною людською культурою і загальним розвитком. Так слалась доля, що я 40 років їжджу в Кременчук: там і понині мешкає моя ненаглядна і дорога теща (ще не до кінця вивчений «феномен»). Нічого особливого в цьому місті немає. Уся повоєнна забудова, населення – 230 тисяч, як і у Луцьку (майже), два музеї – краєзнавчий і Антона Макаренка. І до сотні брудних промислових підприємств. Криміогенне місто, концентрація блатних і жебраків. На ринку смачні дніпровські лящі, сови і чехонь до пива. Щоправда, Кременчук може пишатися пляжами і зеленою зоною – місто Подніпров’я. Справа в тому, що своє болото завжди краще. Якщо брати до уваги історію, культуру і історичні пам’ятки і рівняти в цьому плані Кременчук і Луцьк, то наше місто давно пора віднести до спадщини ЮНЕСКО. Пані спорожнилась про чуже місто, якого вона не знає, бо, як бачите, їй вночі не зварили кави. Якщо «співати» з такої купи гною, то можна сказати, що літо – найгірша пора року, тому що комарі кусають. Ганьба і деяким нашим підспівувачам, які живуть в бруді, не помиють вікна власної оселі, а тут ганьблять місце, де мешкають. А те, що більше не приїде, то, як на Волині кажуть: «Баба з воза – коням легше». На солов’їній мові воно звучить: «будьте такі ласкаві…».
Відповісти
Перепрошую, технічна помилка: не сови, а соми.
Відповісти
І пише ця гонорова пані ніяк. Загляньте в її газетку. По 10 рядків про погоду, пожежі, розведених чоловіків, про новини в асортименті нижньої білизни. Потороччя, коротше кажучи. Надута мильна булька, бо розумна людина так би не сказала.
Відповісти
Краще хай критикує своє місто, а то приїхала і за один день пройшовши парк і замок Любарта вирішила що місто неохайне не прибране то кавярні закриті або маршрутки вночі не ходять бо нормальні люди сплять в ночі. Тому наш Луцьк найкраще місто .
Відповісти
Я розумію що патріотизм це добре але в міру Людина виклала своє бачення міста і ми можемо прочитати так ій за це треба подякувати і проаналізувати в першу чергу владі і всім патріотаи міста там є нормальні речі на які ми не звертаєм увагу бо живем в цьому місті І дай боже щоб кожен хто приізжає в наше місто ділився своіми враженнями про нього правдиво а не співав диферамби про красотк і чистоту
Відповісти
А воно і не дивно, що Луцьк не вразив. Роздовбані дороги і тротуари, дикобрази а не дерева. Комунальників треба як мінімум розстріляти за таке безсовісне винищення краси. Таке враження, ніби вони з ДНР або з Расеї.
Відповісти
Ще кілька років тому Луцьк був дуже гарним містом. Багато зелених насаджень. Весною, коли все розквітало-краса неймовірна. А потім налетів рій злих комунальників і винищив все на своєму шляху... Замість гарних каштанів,які робили тінь в спеку, стирчать страшні обрубки. У ВАС ГАРНЕ МІСТО? ТОДІ КОМУНАЛЬНИКИ З БЕНЗОПИЛАМИ ЙДУТЬ ДО ВАС!
Відповісти
Судячи з коментарів, то дійсно Луцьк ще те село:-)
Відповісти
Судячи з коментарів, то дійсно Луцьк ще те село:-)
Відповісти
Якщо взяти об"єктивно, то частина правди у публікації є: Дерева та зелені насадження ще не розпустилися, вулиці ще не прибрані, грязні, від сміття скрізь зашкалює, дороги розбиті, тротуари понищені, але... Це наше місто!!! Не смітіть, приберіть за собою, посадіть дерево, візьміть участь хоч раз у спільному прибиранні міста... Це НАШЕ, НАЙКРАЩЕ З УСІХ МІСТО, доведемо йому, що ми його любимо!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні