Відремонтуйте в'їзд у Луцьк і не шокуйте іноземців, - депутат

2
10
Відремонтуйте в'їзд у Луцьк і не шокуйте іноземців, - депутат
Депутат Луцької міської ради Аркадій Саламатін закликав зробити капітальний ремонт на в'їзді в місто.

Про це йшлося під час 21-ї сесії міськради 29 березня, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

У запиті депутат Аркадій Соломатін закликав звернути увагу на необхідність негайного капітального ремонту вулиці Героїв УПА від повороту на вулицю Селищну до меж Луцька.

Зі слів обранця громади, у влади немає морального права зволікати з початком робіт, адже через відсутність тротуарів місцеві мешканці змушені пересуватися проїжджою частиною. Дорога вузька і на ній ледве можуть розминутися два автомобілі.

Аварійно небезпечним шляхом щодня змушені рухатися школярі у школу та мешканці сіл Жидичин і Липляни, які працюють у Луцьку. До запиту депутат додав звернення Жидичинської громади.

Аркадій Соломатін зазначив, що на в'їзді у Луцьк з боку міжнародної траси Ягодин-Варшава розміщений напис «Ласкаво просимо до Луцька», але через десять метрів на іноземних гостей чекає шок від руху бездоріжжям. Він наголосив, що за такий в’їзд у місто соромно, тому ремонт потрібно зробити першочергово.

Депутати запит колеги підтримали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
яка шикарна доріжка на в"їзді від власного ПП "Мрія" і пана Мирки. Шматочок Європи і зуби на полиці для велосипедиста. Та бізнес є бізнес. Дякуємо Гандольєр, води в коліна, а водовідливу нема.
Відповісти
Я пропоную після ремонту цієї ділянки дороги, якщо ,звичайно , він відбудеться заборонити рух великогабаритних та великовагових транспортних засобів, і поставити дорожній знак " Рух вантажних автомобілів заборонено"зі сторони вул.Набережної в Луцьку і на перехресті в с.Жидичин . Декілька років тому такий знак був, але невідомо з яких причин і хто його забрав.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні