--> Суд переніс справу про легітимність секретаря Луцькради на прохання Ігоря Поліщука | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Суд переніс справу про легітимність секретаря Луцькради на прохання Ігоря Поліщука

4
-5
Суд переніс справу про легітимність секретаря Луцькради на прохання Ігоря Поліщука
Суд продовжить вивчати, хто є легітимним секретарем Луцької міської ради - Юлія Вусенко чи Ігор Поліщук - на засіданні 5 квітня.

Під час чергового судового засідання 30 березня суддя повідомила, що залучений до розгляду спору Ігор Поліщук попросив перенести розгляд справи.

Ігор Поліщук написав заяву, в якій повідомив, що дізнався про його залучення до справи із повідомлень в ЗМІ. У належний спосіб його не поінформували, а також він як посадова особа міськради бере участь в офіційних заходах. Тому попросив перенести розгляд справи.

Спершу суддя Валентина Пушкарук запропонувала новою датою 24 квітня, оскільки йде у відпустку. Сторона позивача попросила розглянути справу раніше, проте суддя висловила сумнів, чи встигне Ігор Поліщук підготуватися до засідання.

"Дуже важлива справа в Поліщука - зустріч з нардепами", - зауважила Вусенко і продемонструвала графік офіційних заходів міськради, де не вказано про участь Ігоря Поліщука у цей час в жодній події.

Зрештою суд врахував пропозицію позивача і призначив чергове засідання на 5 квітня.

Проте представники відповідача припустили, що в цей день суд навряд чи відбудеться, адже у середу зазвичай призначають сесії міськради, і наразі є потреба скликати засідання для призначення нових заступників мера.

Нагадаємо, Луцький міськрайонний суд розглядає справу за позовом Юлії Вусенко, яка вимагає скасувати рішення ради про її звільнення та призначення Ігоря Поліщука новим секретарем.

На черговій сесії 29 березня луцькі депутати проголосували за припинення повноважень мера покійним Миколою Романюком. Відтак, новообраний секретар Ігор Поліщук почав виконувати обов'язки міського голови.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а все тому що Гунчик і Континіум здулися. Виявились бездарними. без лідера і стратегії. Горе переможеним. Тепер Палиця їх зробить хороше життя. Сила УКРОПа і Палиці не в тому, що вони так сильні. А тільки в тому, що їх суперники тупі, бездарні і пасивні, які не мають лідера.
Відповісти
Не смішіть.Цій "шайці" закони по барабану.То тільки початок.
Відповісти
Палицю Поліщуку не підвіз касу, то треба перенести...
Відповісти
а з радикали вже розплатились? а то Була, Саламатін і Петрочук страдають від голоду, бідняжки. На айфон гроші збирають.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні