Під Києвом чоловік застрелив грабіжника

3
-2
Під Києвом чоловік застрелив грабіжника
27 березня пізно ввечері група зловмисників у медичних масках увірвалася до будинку приватних підприємців в с. Сухолуччя Вишгородського району і жорстоко побила його власницю.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на ГУ НП в Київській області.

Вони, озброєні пістолетом, ломом, ножами та затяжками, напали на 40-річну жінку, яка на кухні першого поверху мила посуд. Жорстко били, вимагаючи віддати наявні гроші та коштовності із сейфу.

Почувши крик матері, 11-річна донька одразу ж розбудила батька, який відпочивав у кімнаті на другому поверсі будинку.

Чоловік миттєво схопив свій зареєстрований мисливський карабін й, спускаючись вниз по сходах на допомогу дружині, зробив попереджувальний постріл. Зловмисники одразу втекли. Один з них залишився та продовжував фізичне насилля над жінкою, розповіли у поліції.

"43-річний власник будинку вистрелив у нападника, завдяки чому звільнив налякану дружину та загалом врятував життя собі та рідним. Від отриманого вогнепального поранення злочинець одразу ж помер. Ним виявився 40-річний безробітній неодноразово засуджений житель Сумської області", - йдеться у повідомленні правоохоронців.

Через цю подію на території району було введено оперативний план "Перехоплення", а до розшуку зловмисників задіяно весь особовий склад Вишгородської поліції.

"Упродовж години правоохоронці розшукали та затримали у лісопосадці двох підозрюваних, які намагалися втекти від правосуддя. Ще одного розбійника, який тікав на автомобілі "Daewoo Lanos", затримала група реагування патрульної поліції. З транспортного засобу вилучили пістолет, ножі, радіостанції, лом та інші злочинні знаряддя", - розповіли у поліції.

Наразі трьох підозрюваних – громадян Російської Федерації - затримано за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Слідчими Вишгородського відділу поліції відкрито кримінальні провадження за ч.3 ст.187 (розбій) та ст.118 (умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця) ККУ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вы вообще представляете что происходит в Украине?!
У меня есть чувство нам подставляют какие то лживые новости и мы часто не получаем новости из первоисточника.
Перебрав множество источников наткнулся на сайт https://ukrjizn.com/, где вижу что СМИ показывают хоть какую то картину жизни в которой живем.
Очень важно в наше время отбирать настоящие средства массовой информации.
Вот еще одна топовая статья, которая меня задела: https://ukrjizn.com/novyj-kzot-ukrainy/

Надеюсь Вам станет полезной.
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет от слова совсем не смотрю телевизор!!! И считаю его Злом, так как вся информация подается так как нужно правительству. А мы это кушаем.
В последнее время все больше смотрю Ютуб и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые СМИ сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отсеивайте нежелательные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную статью, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/prognoz/prognoz-economiki/tablica-indeksa-inflyacii-za-dekabr-2017-goda-v-ukraine.html
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/finansy/osvita/yakim-bude-dpa.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/osvita/reyestraciya-v-repozitarij-pidruchnikiv-dlya-9-klasu-2017.html
https://sylnaukraina.com.ua/novini/kak-popolnit-1xbet-cherez-kievstar.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/buxgalterskij-kalendar-na-kviten-2017-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/goroskop-po-znakax-zodiaku-na-cherven-2018-roku.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні