«В кашах знаходять чорні горошинки», - лучанка просить перевірити, чи є в дитсадках миші

4
0
«В кашах знаходять чорні горошинки», - лучанка просить перевірити, чи є в дитсадках миші
Лучанка вимагає провести перевірку у дитячих садках на наявність там гризунів.

Про це написали на платформі Відкрите місто.

«Перевірте, будь ласка, дошкільні і навчальні заклади на наявність гризунів. Чула від сусідів, що діти в дитячому садку знаходили в кашах дивні чорні горошинки (фекалії мишей або щурів). Як на мене, за харчуванням дітей в садках, особливо, потрібно звернути увагу, так як старші діти вже можуть розказати чим їх годують», - написала авторка.

І зазначила, що її дитина піде в садок скоро, тож жінка боїться, що малюк може заразитися.

«А про працівників кухні, які ідуть додому з повними кульками скоро легенди складатимуть. Прошу провести перевірку навчальних закладів на наявність гризунів. Не буду вказувати садок в якому діти жаліються на фекалії, дротики від шкребків, несмачну їжу, але він розташований по вулиці Грушевського», - сказала лучанка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чорні горошинки це ізюм а не гуано крис!
Відповісти
Найміть няню або ще краще не віддавайте дитину в садочок до самої школи , а потім віддайте в приватну школу свою дитинку бо в звичайній школі будете також шукати чорні горошинки .Скільки можна до садочків мати діло і шукати в молоці кістку .Небійся дитина ще не народилася ,а вже записалися на чергу в садочок
Відповісти
До чого тут, найміть няню, це поширене явище, адже дійсно, садочки потрібно перевіряти ретельніше і регулярніше, на Шевченка теж не завадило б перевірити,цілий рік у групі вітрянка, а групу не ізолюють, а навпаки ведуть на контакт з іншими групами, там взагалі жах.......
Відповісти
От правильно, а я так і зробила.Моя дтина відвідує школу "Скарбниця мудрості" в Луцьку.Чудова-пречудова. Ставлення ніжне і лагідне. Харчування прекрасне 3-разове.Спальня і гральні кімнати пречудові.Туалети пречудові,тепло,охайно,чисто.кругом шкіряні дивани і плазмові телевізори. Діток в класах 16.Закінуєм перший клас, а вже починаємо читати по англійські.Англійська кожен день майже 4 дня на тиждень.Вчителі просто одна лагідність і чуйність.Не здаємо,як ви здаєте кожного дня кому і за що?Заплатили і не набагато більше,як ви платите за заодин обід по 500 грн. Вчіться у цієї школи ставлення до навчання і діток. Дякуємо щиро школі, директору і вчителям та всьому обслуговуючому персоналу там усі лагідні і ніжні за наших діток і вашу пречудову роботу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні