«Перетворювати Луцькраду на політичне поле бою неправильно», - Петро Нестерук

2
-2
«Перетворювати Луцькраду на політичне поле бою неправильно», - Петро Нестерук
Очільник партії «Солідарність» у Луцькраді Петро Нестерук прокоментував пропозицію міського депутата Андрія Козюри очолити «антипідприємницьку» комісію.

Петро Нестерук висловив свою позицію у блогах на В24.

«21 березня депутат міської ради Андрій Козюра запропонував мені очолити комісію «антипідприємництва», - написав Нестерук.

Він сказав, що така пропозиція зумовлена тим, що підготовлене Козюрою Звернення до Кабміну «Про зупинення знищення малого та середнього бізнесу в Україні» не підтримала комісія з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, яку очолює Нестерук.

«Міська рада, як на мене, зобов’язана піклуватися про поліпшення життя лучан. Назви постійних депутатських комісій прямо вказують на це. Перетворювати її в політичне поле бою неправильно. До чого призводить подібне – нині бачать всі мешканці», - зазначив автор блогу.

Він пояснив, що саме тому комісія і не підтримала звернення, саме за його емоційну та непрофесійну форму викладу думки, образливе ставлення до керівників держави, заполітизовані висновки.

«В процесі обговорення усі без виключення державні структури, громадські, профспілкові організації визнали проект даного документу несвоєчасним, таким, що протирічить наявним формам контролю за державним дотриманням забезпечення умов праці і прав працівників», - сказав Нестерук.

І додав:

«Як кажуть – кесарю кесареве. А нам би зі своїми міськими проблемами розібратися, в тому числі з архітектурними і будівельними. Тому, запрошую усіх зацікавлених, в тому числі Андрія Козюру, на будь-яке засідання Постійної комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, де разом, у фаховій дискусії, розглянемо те чи інше тематичне питання та приймемо зважене рішення», - резюмував Петро Нестерук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
їж укроп і не виступай
Відповісти
Пане Петро, а що скажете про сурогат, яким торгуєте у магазині Гроно? Скільки податків незаплатили? Десятки чи сотні?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні