Лучанин просить підвищити зарплату педагогам

1
18
Лучанин просить підвищити зарплату педагогам
У Луцьку хочуть підняти зарплату педагогам, які фінансуються за рахунок місцевого бюджету.

Відповідну петицію зареєстрував Юрій Стукалов.

«Внести зміни до бюджету міста . Прийняти рішення про підвищення тарифних розрядів педагогічним працівникам закладів та установ освіти, що фінансуються за рахунок місцевого бюджету (ДНЗ, ПТНЗ, інші) з 1 травня 2017 року», - запропонував автор.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
18

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в них і так по 10 тисяч є.А не забагато. Ви краще піднімайте їм зарплату від того,як вони вчать і що навчили дітей.А нічого.В класах успішність ніяка. Вчиться 3-4 учні, а решті ставлять оцінки за хабарі. Хочеться знати,як вони відробляють свій робочий день.Потрібно працювати 8 годин, а їх уже в чотири дня нема нікого.Коли вони відробляють свій робочий час. За що їм піднімати зарплати,поліцейські, які ризикують життям мають по 7 тисяч.А чим вони ризикують?Думають, як більше грошей вкрасти,які неконтрольовано здають батьки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні