«Купка людей поглумилися над всіма патріотами», - головний укропівець Волині прокоментував налейку «украл»

21
4
«Купка людей поглумилися над всіма патріотами», - головний укропівець Волині прокоментував налейку «украл»
Голова Волинської обласної регіональної парторганізації політичної партії «УКРОП» Вячеслав Рубльов зазначив, що наклейка «украл» в центрі міста – це вандалізм.

Відповідну заяву Рубльова оприлюднила прес-служба «УКРОПу».

"ТАКИЙ МЕМ ВПЕРШЕ ДОЗВОЛИВ СОБІ ПОШИРИТИ ЗАСТУПНИК ЛУЦЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ"

«Те, що сьогодні, відбулося в центрі Луцька, нічим, крім вчиненням вандалізму, назвати не можна. Прикро констатувати, що аналогічні за візуальним змістом меми вперше дозволила поширити собі людина, яка є не лише посадовою особою органів місцевого самоврядування, а й є першим заступником Луцького міського голови», - йдеться у повідомленні.

Рубльов також зауважив, що інсталяція належить до цікавинок нашого міста і на її виготовлення, окрім спонсорських, частина коштів була виділена і з міського бюджету.


НАКЛЕЄНИЙ ЛОГОТИП ВИКОРИСТОВУЮТЬ НА СХОДІ


«Щодо напису «украл». Мені не хочеться знову вдаватися до юридичного роз’яснення всіх тих процесів, які упродовж останніх кількох тижнів відбуваються у Луцькій міській раді. Наразі тривають суди за позовом екс-секретаря міськради пані Юлії Вусенко. Феміда і дасть остаточну оцінку усього того, що призвело до збоїв у роботі команди не лише депутатів, яких обирала громада, а й виконавчих органів Луцькміськради», - написав автор.

І додав:

«Окрім того, логотип нашої політичної сили - зовсім інший. Логотип на вандальній клейкій фотоплівці використовувався на Сході України. Його часто можна побачити на шевронах військових та волонтерів в зоні АТО».

«Спроектований на фотоатракцію мем, який розповсюдили у соцмережі, можна взагалі розцінити, як глумління над всіма патріотами, які стали на захист нашої країни. Шкода, що у Луцьку, знайшлася купка людей, яка взяла такий негідний приклад»,- резюмував Вячеслав Рубльов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага! Всі патріоте - це "укропівці"!? Нічого собі! Вже зовсім зглузду зїхав!
Відповісти
Ми чхали на тих хто там на Сході, плювали на патріотизм, моєму сепару Дімі непогано і Версалі шмар совати, а дурні хай воюють, а нам уголь давай з Новіка контролювати
Відповісти
Молодці волиняни не усі ще обкурилися укропом
Відповісти
Рубльов з глузду не з'їхав , він його ніколи не мав. Продажне створіння.
Відповісти
У него фамилия не Рублев, а Тридцатисребренников
Відповісти
Ти Рубльов не спекулюй на патріотизмі, а збирай з Яковлєвим монатки, а ще візьміть Вксенко і гайда на Схід. Там хлопці вам роботу знайдуть за одне й помиретесь. Я думаю, що ви вже всіх дістали, від вас вже нудить. Невже в Луцьку не знайдеться людина яка цих палиць та континівців зробить по всіх параметрах.
Відповісти
Рубльов був на схід та допомагає волонтерам, тільки вас диванних героїв там ніхто не бачив
Відповісти
Волинь 24 перевірте інформацію.Дружина Смаля директриса ДНЗ №8, що на Цукровому краде продукти з садка і заставляє вчиняти такі діїї своїх підопічних.Ось Вам і УКРОП
Відповісти
Також таке чув.А хто проти своїм чоловіком лякає
Відповісти
Спалений ЦУМ стукає в наші серця
Відповісти
Ага, а людина з трьома паспортами - годовний "патріот". Дебіли, бля.
Відповісти
Ага, а людина з трьома паспортами - головний "патріот". Дебіли, бля.
Відповісти
Такі патріоти що аж в Швейцарії живуть
Відповісти
Вірний тимошенківець став вірним коломойшою.
Відповісти
Які ж вони патріоти? Злодюги звичайні!
Відповісти
Команда Коломойського просто вкрала
Радник президента Юрій Бірюков пише:
"Andriy Yermolenko делал нам логотип Крыльев Феникса. Потом он делал ротную эмблему для Андрея Хоманчук. Не брал деньги, дарил. И для меня было бы дико что-то украсть у него. Украсть... Отжать... Тошно видеть такое. Нарукавный шеврон Укроп - гордость для многих пацанов.
Если это правда, если действительно эта как-бы-партия использует шеврон Андрея (ну мало ли, ну вдруг Фотошоп - я не был в Чернигове) - это банальная подлость. Мелкая и тошнотворная подлость."
Відповісти
коли нарешті стане палиця ситим сидівби вже у своий швецаріи і залишивби луцьк у спокои
Відповісти
А укроп теж має пострадянскіх савєтов ...чи там справжні українці???
Відповісти
Немає ніяких одних і інших українців - є 15% сволоти, яка 25 років править бал в Україні, є 80% лохів, яких 25 років нагинають і є 5% патріотів, які намагаються чинити опір сволоті і закликають лохів не бути лохами.
Відповісти
Купити голоси виборців? - Укроп!! Вкрасти бурштин?! - Укроп!, Луцьк - Укроп! Мідну руду на Поліссі - Укроп, Газ волинський - знову Укроп! Так на що ображатися?! На правду?!
Відповісти
Перезвоните мне пожалуйста 8(812)642-29-99 Антон.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні