Інстаграм буде боротися з «голими» фото

0
-3
Інстаграм буде боротися з «голими» фото
Керівництво соціальної мережі Інстаграм прийняло рішення почати боротьбу з пікантними фотографіями.

Соцмережа буде «розмивати» пости, що міститимуть подібний контент, передає Joinfo.ua.

Щоб побачити інформацію, яка "може здатися образливою або неприємною", користувачам знадобиться натиснути на запис.

Як говориться в правилах Інстаграму, "до заборонених входять фото, відео та деякі цифрові матеріали, що зображують геніталії і зображення повністю відкритих сідниць крупним планом. До них також відносяться фото жіночих грудей, проте фото з шрамами від мастектомії, а також фото жінок, які годують грудьми, дозволені. Зображення в стилі ню в живописі та скульптурі також дозволені".

Крім того, Інстаграм дозволила включати функцію посиленого захисту облікового запису. Для цього потрібно натиснути на іконку профілю в нижньому правому куті, потім - на іконку з шестерінкою вгорі. Новий пункт - "Двухфакторна авторизація" - знаходиться в розділі "Аккаунт", відразу за постами, які вам сподобалися.

Коли 2-етапна перевірка буде активована, Інстаграм почне запитувати код кожного разу, коли виконується вхід в обліковий запис з незнайомого пристрою. Без нього увійти в обліковий запис не можна, навіть знаючи логін і пароль.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні