--> У Києві поховали вбитого екс-депутата Держдуми РФ Вороненкова | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Києві поховали вбитого екс-депутата Держдуми РФ Вороненкова

0
6
У Києві поховали вбитого екс-депутата Держдуми РФ Вороненкова
Російського політика Дениса Вороненкова, якого 23 березня серед білого дня застрелили у центрі столиці, поховали на території напівзакритого Звіринецького кладовища у Києві.

Похорон відбувся у суботу, 25 березня, повідомляє УНІАН.

Попередньо о 12:00 Вороненкова відспівали у Володимирському соборі.
На похорон політика прибули його дружина Марія Максакова, депутат Держдуми РФ від Новосибірська, який живе в еміграції, Ілля Пономарьов (із ним Вороненков мав зустрітися перед тим, як був застрелений), а також Ольга Курносова, російська активістка.

Крім того, журналісти помітили на похороні українського нардепа Антона Геращенка, який раніше повідомив деталі біографії кілера Вороненкова, котрий помер у лікарні від поранення охоронця екс-депутата.

Перед тим, як опустили труну, Максакова промовила останнє слово, подякувала чоловіку. Вона також подякувала Україні за те, що прийняла її з покійним уже чоловіком.

Пономарьов, своєю чергою, пообіцяв помститися за Вороненкова. «Ми помстимося», - сказав він. Загалом на кладовищі було 20 близьких Вороненкову людей та журналісти.

Нагадаємо, Вороненкова вбили 23 березня в центрі Києва. В результаті перестрілки також було поранено охоронця Вороненкова і самого нападника, який пізніше помер від отриманих поранень.



Президент Петро Порошенко назвав вбивство Вороненкова актом державного тероризму з боку Росії, яку екс-депутат Держдуми РФ був змушений залишити з політичних мотивів. Вороненков був одним із головних свідків російської агресії проти України й, зокрема, ролі екс-президента Віктора Януковича щодо введення в Україну російських військ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні