Луцький виробник безпідставно підняв ціни на хліб

2
7
Луцький виробник безпідставно підняв ціни на хліб
Один з луцьких виробників підняв ціни на свою продукцію.

Вартість буханця від виробника ПАТ “Теремно Хліб” зросла на 20 копійок, - про це йдеться у сюжеті Волинського телебачення.

Тепер «білий» хліб коштує 9 гривень 10 копійок, а «сірий» – 8 гривень 60 копійок. І це, кажуть фахівці, може бути не межа.

Вже вчетверте за рік цей виробник підвищує ціну на хліб, – аналізують ситуацію в місцевому відділенні Антимонопольного комітету. Останнє подорожчання, кажуть, безпідставне.

«Економічний відділ антимонопольного комітету дослідив це питання. Борошно останнім часом не зростало в ціні. Не зростали ціни на нафтопродукти, вони залишилися незмінними. На скраплений газ навіть знизилися ціни. Тому не зрозуміло в даному випадку, чому ПАТ “Теремно Хліб” підняло ціни», – говорить в.о. голови обласного відділення АМКУ Сергій Луговий.

Однак, вплинути на такі дії виробника, розповідає Сергій Луговий, у цьому випадку їхнє відомство не може. Бо держава “відпустила” ціни на продукти споживчого кошика у “вільне плавання”.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тих під****ів в верховні раді потрібно відпустити в плавання. А точніше пересадити всіх і конфіскувати те що накрали.
Відповісти
Всюди Теремно. Я наприклад його не їм. Купую агробізнес, так він мвло не на гривню подорожав
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні