Повноваження Миколи Романюка припинять, коли Ігор Поліщук отримає кабінет і печатку

10
5
Повноваження Миколи Романюка припинять, коли Ігор Поліщук отримає кабінет і печатку
Депутати планують припинити повноваження покійного міського голови Миколи Романюка, коли секретар ради Ігор Поліщук отримає доступ до кабінету та печатку.

Про це стало відомо у вівторок, 21 березня, під час 20-ої сесії Луцької міської ради.

Голова фракції «Народний контроль» Павло Данильчук запропонував включити до порядку денного цієї сесії питання про взяття до відома факту смерті Миколи Романюка, припинення його повноважень і автоматичне призначення секретаря ради виконувачем обов’язки міського голови.

Натомість депутати від «УКРОПу» заявили, що поки рано призначати в.о. мера.

Зокрема, Ігор Поліщук зазначив, що ще не отримав доступу до кабінету секретаря і його печатки.

«Поки не буде нормально передана влада новому секретарю, проект рішення про дострокове припинення повноважень міського голови розглядати не на часі», - додав депутат від «Батьківщини» Григорій Пустовіт.

Обранець від «УКРОПу» Олександр Кравченко також запропонував розглянути це питання пізніше, аби «Юлія Вусенко не мала підстави ходити по місту і розповідати, що вона в.о. міського голови».
Зрештою, депутати вирішили не вносити це питання до порядку денного.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І ми ковтнем отак просто смердючу порцію укропу ? Народ, брати мої, лучани, гуртуймося і вимагаємо негайних, справедливих, ЗАКОННИХ виборів. Те що зараз відбувається у міській владі, ПРОТИЗАКОННО.
Відповісти
Данильчук - найрозумніший депутат. Усі його пропозиції дуже виважені. А передача повноважень секретаря не відбудеться, тому що Юлія Вусенко виграє суд. І виграє законно. І тоді Поліщук як юрист буде кліпати своїми підсліпуватими більмами. А злодій і хабарник пустоцвіт понесе за вчинене кримінальну відповідальність.
Відповісти
Пустовіта і Поліщука на центральну площу. Хай каються перед народом!!!!
Відповісти
Брата Пустовіта - зловленого СБУ хабарника, чому не судять? Юліне кодло допомагає корупціонеру?
Відповісти
Пустовіт отримав від укропа пенсійне утримання?) Наскільки гнила ця партія батьківщини все таки. Пора Коломойського приймати в Батьківщину
Відповісти
В Поліщука таке обличчя ніби він за щоку взяв
Відповісти
Люююююди!!!Схаменіться !!!! Просто гидко, бридко, позорно за цим усім спостерігати... Є ж якісь ще моральні принципи ????? Чи гроші та влада вирішують УСЕ ???? Але так далі не можна ..... це те ж саме , як захоплювали Донецьк і Крим ... тільки тут вороги під українським прапором!!!!!!! Невже знову прийдеться піднімати гасло " Луцьк! Вставай!!!"
Відповісти
Треба підняти громаду і викинути цих гандонів - Смаля, Поліщука, Пустовіта і інших. Народ вже має досвід як від них позбавлятися. І наслідки для них будуть дуже хуйові. Треба на місце мера висувати Павла Данильчука. Той порядок наведе, що будуть свої яйця жувати, а не кабінети ламати. Суддя вирішить, хто має право тримати печатку.
Відповісти
Ніколи Поліщук не отримає печатки! Дуполиз прищавий!
Відповісти
Якщо грубо кажучи з юридичної точки зору то Романюк досі мер міста? Я правильно поняв?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні