--> Владу Андрушківу зробили операцію на головному мозку у Львові | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Владу Андрушківу зробили операцію на головному мозку у Львові

1
-2
Владу Андрушківу зробили операцію на головному мозку у Львові
Юнаку, якого збили на вулиці Дубнівській у Луцьку, стало краще після операції на головному мозку. Однак, друг Влада Андрушківа каже, потім його стан знову погіршився.

В коментарі інформаційному агентству Волинські Новини завідувач хірургічного відділення обласної дитячої лікарні Ігор Дородних розповів, що рідні Влада вирішили перевезти його до військово-медичного клінічного центру, що у Львові. Там йому провели шунтування головного мозку, після чого юнак прийшов до тями.

«Наприкінці лютого Влада перевели до Львівського військового госпіталю. Там йому зробили шунтування мозку та пластичну операцію черепа після трепанації. Це не є складні операції, вони робляться і на рівні нашої лікарні, проте таке було рішення батьків», – розповідає хірург.

Своєю чергою, товариш Влада Андрушківа, який був з ним під час ДТП, Владислав Радчук розповів, як відчайдушно його друг бореться за життя.

«Після операції на мозку Влад почав повертатися до свідомості. З ним уже можна було прогулятись на інвалідному візку, намагався рухати кінцівками та вимовляти імена рідних. Проте кілька днів тому йому раптом стало гірше, піднялась висока температура і лікарі вимушені були перевести його до реанімації. Наразі його стан нестабільний, проте ми вже знаємо, що Влад не здається», - каже Владислав Радчук.

Нагадаємо, 8 грудня луцький бізнесмен Володимир Мігас просто на пішохідному переході на вулиці Дубнівській у Луцьку на великій швидкості збив юнака. З місця події він намагався втекти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Аби виздоровів! Батькам терпіння!!! Все буде добре!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні