На луцькому підприємстві – «маски-шоу»

8
1
На луцькому підприємстві – «маски-шоу»
На території торгового дому «Любарт», що у Луцьку на Підгаєцькій,13а – масові обшуки. Приміщення оточили поліцейські в масках, які деякий час нікого не випускали з приміщення. В приміщенні працюють слідчі.

Правоохоронці відмовляються давати коментарі.

Як стало відомо В24 з власних джерел, дії поліції пов’язані з перевіркою фактів поставки неякісної молочної продукції школам і садочкам міста Луцька.





Як відомо, у приміщенні торгового дому «Любарт» розміщені кілька підприємств.

В24 невдовзі повідомить подробиці.

Передрук заборонений
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І знову Веремчук ? "Тиверія" ? Нарешті.......
Відповісти
Слава Богу. Може інший постачальник молокопродуктів буде возити якісну продукцію в садочки. А тому бидлу Веремчуку горіти в пеклі за наших обдурених і дітей.
Відповісти
Так це правда.молоко скипаєтьсч,з сиру нічого не можна зробити одна олія.не масло а спред якійсь.потрібно їх не допускати до поставок в садочкі але там ще замішаний Бояновський.
Відповісти
Не Бояновський а Ковальчук
Відповісти
Ковальчук нам не завожить. А завозите ви пан Бояновський!!!!!!
Відповісти
Ковальчук підставний. Бабло косить на біді дітей Веремчук.
Відповісти
Подивитися на морду того облюдка Веремчука і видно, що скотиняка. Як таку непотріб земля носить?
Відповісти
У 2013-2015 роках тендери в освіті кришували мєнти, які брили нормальні грошики. Бояновький у 2015 році виграв тендер по сиру на 20 гривень дешевше, як кришовані мєнтами фірми Торгпродгруп та інші (з ними освіта Луцька не хоче працювати бо ті возили фальифікат). А поставити треба було 50 000 кг. сиру, та на різницю 20 грн. От мєнти ляма і не скосили. І той хто кришував вже обшуки проводить. Так що атестація мєнтів і Майдан до д...пи. Слава Україні!!!!! і журналюги, Бояновського що зловили коли він мішав сир лопатою????? Як можна підробити ир та мало??? в умовах коли не маєш заводького обладнання??? Думайте шо пишете.... Де логіка? Управління освіти розриває договіір з Торгпродгруп (канторою ментів) і заключає з Бояновським....... Ш тут наїхали за вісім днів?????????????????? МЄНТИ РУЛЯТЬ?????????!!!!!!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні