Дивний узор: лучани незадоволені бруківкою в центрі міста

11
-8
Дивний узор: лучани незадоволені бруківкою в центрі міста
Лучани можуть побачити справжній "шедевр" благоустрою на центральній вулиці міста.

Про це для інформаційного агентства Волинські новини повідомив місцевий мешканець Володимир.

Менканці проспекту Волі та прилеглих вулиць можуть побачити неподалік станції переливання крові - "свіжу" бруківку на тротуарі. Проте, нові "форми" неабияк дивують лучан.

Лучанин каже, що помітив "шедевр", коли побачив людей, які кучкувалися на тротуарі.

"Доробили, здали в експлуатацію тротуар ще вчора, сфотографував сьогодні, півгодини тому, робочих в зоні видимості не було. Інші люди теж підходили, кучкувалися навколо того шедевра, сміялися - так і сам звернув увагу", - розповів у коментарі Володимир.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добре хоч таку поклали
Відповісти
Коли вже ці виродки наідяться? В голові тільки як вкрасти, а руки з жопи ростуть
Відповісти
там хтось пише , що це незакінчений варіант, на фото так не здається, все підсипано відсівом, чи вони його після зарізки знову вичищатимуть. Якщо так лишать то це позор на все місто та всьму місту, краще вже б не чіпали, Європа не давай нам безвіз, ми ще неготові ), болгаркою ще ненавчилися користуватися
Відповісти
В мене товариш там працює,там ще має бути зарізка та багато іншої роботи,засипали відсівом щоб ходили по ній та не позбивали краї бруківки.
Відповісти
є така приказка: дурневі незакінченої роботи не показують.
А якщо дурень з камерою та ФБ, взагалі-гвалт.
Відповісти
Не завжди вдається всім догодити.Будьте будь ласка Людьми.
Відповісти
А староі плитки скільки знято. Де вона? Реально знято майже стільки як покладено. До того ж та плитка набагато якісніша. А цю кладуть як небуть. Починали зимою коли сніг лежав. Зараз наганяють....в деяких місцях навіть бровки нема і вона тупо повзе наприклад до заізду до Вопаку малого та біля повороту на Тьощин язик. Якщо хтось таку роботу прийме і підпише кб2 кб3 це буде злочин
Відповісти
Логічно, що це незакінчений варіант, а такі новини для тупих.
Відповісти
Один мудрий тесля на запитання "Чому тут ше теє во не тево?" відповів: "Дурневі завжди роботу в кінці показують!" Дуже би хотілось, щоб цей мисливець за сенсаціями оприлюднив фото із закінченою роботою.
Відповісти
сьогодні там проходила. люди в робочому одязі щось дороблюють. думаю все буде добре
Відповісти
Які ж у нас люди дятли і недоумки! Аби тільки обгадити. Видно ж, що робота незавершена, піддони на газоні, поребрики, палета з бруківкою лежить. Засипали шви, що б не повихитували своїми копитами розумаки на кшталт автора.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні