MONATIK знову кудись «прорвався»

0
-6
MONATIK знову кудись «прорвався»
Співака і уродженця Луцька Дмитра Монатіка назвали «Проривом року» на церемонії нагородження конкурсу «Viva! Найкрасивіші-2017».

Як пише сайт журналу Viva, титул «Прорив року» цього річ вручали вперше (раніше були тільки титули «Найкрасивіша жінка» і «Найкрасивіший чоловік»). Іншими новими титулами були «Мама року» і «Гордість країни».

Переможця у спеціальній номінації «Прорив року» оголосила головний редактор журналу Viva! Іванна Слабошпицька. Ним став Monatik , якого журнал назвав «одним з найпрогресивніших музикантів українського шоу-бізнесу»

«Для Діми цей рік особливий: перемоги і щасливі моменти оточують його з усіх боків - він став батьком вдруге і зібрав всі музичні нагороди країни» - так пояснив журнал Viva! причину того, чому Монатіка назвали «проривом року».

Цікаво, що інша музична премія - M1 Music Awards – назвала Монатіка «проривом року» більше двох років тому: у листопаді 2015-го.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні