--> Поляки бунтують проти українців-заробітчан | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поляки бунтують проти українців-заробітчан

1
-6
Поляки бунтують проти українців-заробітчан
У Польщі відбулася акція праворадикалів, які не згодні зі східною міграційною політикою уряду, через яку, на їх думку, настає "українізація польського ринку праці".

Представники та прибічники, зокрема "Національно-радикального табору" (ONR) та "Всепольської молоді" протестували перед будинком Канцелярії прем’єр-міністра проти східної імміграційної політики уряду та проти приїзду українців до Польщі, - повідомляє Польське радіо.
.
На погляд учасників демонстрації настає "українізація польського ринку праці".

"На нашу думку це продовження політики Громадянської Платформи. У 2016 р. до Польщі приїхало понад мільйон українців. На погляд ONR відбувається поступова українізація польського ринку праці", - заявив речник ONR Томаш Каліновський.

За його словами уряд створює умови, в яких працедавці можуть замінювати польських працівників українцями, які готові працювати за нижчу винагороду.

Внаслідок цього – переконував Каліновський – поляки виїжджають до праці на Захід, зокрема до Німеччини.

Учасники протестів наголошували, що маніфестація направлена проти діяльності уряду, а не "проти якогось конкретного народу".

Перед Канцелярією прем’єра зібралася також контрманіфестація. Її учасники, які виступали з транспарантом "Моєю батьківщиною є гуманність", вигукували: "Польща вільна від фашизму" та "Націоналізм не пройде". Обидві демонстрації розділяли поліцейські.
Теги: польща
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно роблять. Кожен повинен працювати на благо тієї землі, де народився
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні