У Луцьку карають водіїв, які паркуються на тротуарах і газонах

12
5
 У Луцьку карають водіїв, які паркуються на тротуарах і газонах
Працівники муніципальної поліції Луцька шукали автомобілі, припарковані та тротуарах та газонах на вулицях Ветеранів, Кравчука, Конякіна та проспекті Соборності.

Інспектори склали сім протоколів за статтею 152 КУпАП через порушення Правил благоустрою міста Луцька, - повідомили у мерії.

Карали водіїв за парковку на газонах та прибудинкових територіях.
Протоколи передали на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради.

«Шановні мешканці міста, якщо Ви помітили паркування автотранспорту на зелених насадженнях на прибудинкових територіях міста просимо повідомити виявлені адреси у департамент муніципальної поліції Луцької міської ради за тел.722861;722649», - повідомили муніципали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Спочатку поробіть місця для парковки для всіх машин, а не для 3-4. А тоді наводьте порядки.
Відповісти
Може хтось мені пояснить як на у дворі житлового будинку можна розмістити авто усіх жильців 4 підїзди по 36 квартир. Мабуть перед тим як будувати будинки або торгові центри треба і думати де люди які там живуть чи гуляють мають паркуватися. Яскравий приклад ТЦ Слон вул. Кравчука.
Відповісти
Це Ви на газонах паркуєтесь? Авто мають не всі жильці, і є районні парковки, просто треба підняти зад і прогулятися, а то привикли ставити колимаги прямо шоб з під'їзду і плюх, в авто. Європа теж має проблеми з паркомісцями, але там не лінуються паркуватися на платних паркінгах, заборонено!!!!! паркуватись на тротуарах і газонах. Поки не накажуть гривнею, так і будете як бидло кричати - подавайте мені парковку під вікном!
Відповісти
і ше одна непритомна
Відповісти
Ви певно з эвропи не вилазите, раз такі обізнанні. В слідуючий раз придивіться добре, де там паркують авто.
Відповісти
Купив машину, маєш паркуватись згідно правил дорожнього руху. Щось не подобається - будуй власний будинок і власний гараж. Чому мають страждати звичайні пішоходи, діти , мамочки з дитячими візочками не маючи місця пройти, які змушені обходити машини по болоту або виходячи на проїзжу частину.
Відповісти
непритомна
Відповісти
автостоянки.
Відповісти
На тротуарі біля університету. Факультет міжнародних відносин потрібно боком проходити.Можете займатись з понеділка.
Відповісти
Водіїв можна карати лише за порушення ПДР. Громадян за порушення благоустрою.
Відповісти
те, що на фото, ви називаете "газон" ?
Відповісти
Жінка розумника,ви праві на 100%,мені частенько з дитиною доводиться йти по калюжі чи болоту через припарковані на тротуарі машини!!! Відродження 41!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні