--> Що думають підлітки про гру «Синий кит» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Що думають підлітки про гру «Синий кит»

2
-2
Що думають підлітки про гру «Синий кит»
Гра "Синий кит" - безглузда нісенітниця. Так думають підлітки про нашумілу гру, яка штовхає до самогубства. Про це пише Газета.УА із посиланням на московське видання The Village.

"Незважаючи на те, що мені вже 16, мама має доступ до всіх моїх профілів у соцмережах: читає всі мої записи в Instagram, у "ВКонтакте", в WhatsApp", - розповідає 16-річна дівчина.

Каже, що розуміє мамине хвилювання. Але своїх дітей так не контролюватиме. Щодо "груп смерті", то ними вона не цікавиться, тому що використовує інтернет для навчання.

13-річний Дмитро каже, що не розуміє, чому навколо гри стільки галасу. Бо таким квестом може зацікавитися тільки підліток із розхитаною психікою.

"Я чув про гру "Синий кит" і думаю, що в неї грають тільки маленькі і дурнуваті діти з несформованою психікою. Вони не можуть вирішити своїх проблем і думають, що лишається тільки накласти на себе руки. Насправді, вони навіть не розуміють, на що йдуть", - говорить він.

Ще один 16-річний підліток розповів, що вперше про цю гру почув від батька й однокласників.

"Про "групи смерті" я чув від тата і від однокласників. Мені здається, це якась безглузда нісенітниця, яка насправді не працює. Ну як можна добровільно грати в гру і померти? Я не заходжу на такі сайти. Винятково "ВКонтакте", YouTube і Instagram підписаний на різні розважальні пабліки, які піднімають настрій", - каже підліток.

14-річна Елеонора зізналася, що знає про "групи смерті", і серед її знайомих є люди, які брали участь у грі, але змогли вчасно зупинитися.

"Це страшно, я знаю хлопців, які увійшли в "гру", але їм вистачило розуму вчасно зупинитися. Насправді ці "ігри" — велика дурість. Навіщо в них грати? Щоб померти? Нікому не стане від цього добре, тільки боляче. Адже у людини все життя попереду", - каже вона.

Працівники департаменту кіберполіції України виявили 434 групи "самогубств" у соціальних мережах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Большинство из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая относится к каждому из нас:
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/znamenni-i-pamyatni-dati.html
Відповісти
Вы вообще осознаете что происходит в стране?!
Мне кажется нам подсовывают какие то не настоящие новости и мы часто не получаем статьи из первых рук.
Перебрав множество источников попал на сайт https://ukrjizn.com/, где вижу что журналисты дают хоть какую то картину жизни в которой находимся.
Очень важно в наше время отбирать реальные СМИ.
Вот еще одна актуальная статья, которая меня задела: https://ukrjizn.com/novini-pro-indeksaciyu-byudzhetnikam-i-derzhsluzhbovcyam-ukra%d1%97ni/

Надеюсь Вам поможет.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні