Лучани обурені початком будівництва у міському парку

2
-1
Лучани обурені початком будівництва у міському парку
Лучани невдоволені вурубуванням дерев та початком будівництва у міському парку.

Лучани, які живуть на вулиці Космонавтів, біля парку імені 900-річчя міста б'ють на сполох через забудову зеленої зони, - йдеться у сюжеті Волинського телебачення.

За словами місцевих жителів, приблизно 2 тижні тому в зеленій зоні з’явилася техніка і почалося вирубування дерев. Ті, хто живе поруч, викликали поліцію та звернулися до міської влади за роз’ясненнями.

Їх заспокоїли, мовляв, землі в парку надали під індивідуальне будівництво сім’ям загиблих учасників АТО. Однак, лучани цьому не вірять.

Заступник Луцького міського голови Юрій Моклиця розповів, що гектар землі вздовж вулиці Космонавтів втратив статус парку ще у 2001, рішенням виконкому.

"У 2002 році суд скасував це рішення виконкому, але про нього забули, але я думаю, що це було багато кому вигідно. І в 2009 році відповідно до незаконного рішення виконкому 2001 року, повиготовляли акти власності на землю", - зазначив заступник міського голови Юрій Моклиця.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні