Дороги, дитмайданчик і парковка: у Луцьку відремонтують двір

3
-8
Дороги, дитмайданчик і парковка: у Луцьку відремонтують двір
Великий двір, який об’єднує 4 будинки – № 7, 9, 9а на проспекті Грушевського та № 16 на вулиці Гулака-Артемовського, нарешті відремонтують.

Голова фракції «УКРОП» у Луцькраді Ігор Поліщук розповів, що прибудинкова територія, якою користуються мешканці цих будинків, вже давно потребувала ремонту, - повідомляє прес-служба Волинського «УКРОПу».

«Жителі зверталися до мене з проханням посприяти ремонту прибудинкової території ще з 2015-го року. Ремонт мав відбутися в 2016-му році, але чомусь не встигли. У 2017 гроші знайшли на ремонт цієї прибудинкової території. Обіцяють облаштувати дитячий майданчик, стежки та розширити проїжджу частину у дворі», – сказав Ігор Поліщук.

Тепер, згідно проекту території, тут облаштують парковку, розширять дорогу, покронують дерева, облаштують пішохідні доріжки та дитячий майданчик. На це планують використати з міського бюджету більше мільйона гривень.

«Обіцяють, що в червні почнуть роботи, а до кінця серпня завершать», – кажуть місцеві мешканці.

Ігор Поліщук зазначає, що хоче, аби міська влада знайшла кошти на ремонт ще однієї прибудинкової території в його виборчому окрузі.

«Дуже хотілося б провести ремонт території біля будинків за адресою Коновальця 1 і 1а, тому що там є проблеми не тільки з прибудинковою територією, а й з каналізацією. Під будинок затікає вода. Цей процес спричиняє руйнування багатоповерхівки, вона почала осідати», – каже Ігор Поліщук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець Ігор. О це депутат, якого можна зустріти і зателефонувати у разі потреби.
Відповісти
Полішук збреше і знову збреше,потім збреше і скаже що то не він брехав.
Відповісти
Так це правда.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні