--> На Рівненщині бурштинокопачі погрожували поліції розправою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Рівненщині бурштинокопачі погрожували поліції розправою

1
-4
На Рівненщині бурштинокопачі погрожували поліції розправою
Під час патрулювання селища Клесів Сарненського району, близько шостої години вечора поліцейські зупинили квадроцикл без номерних знаків із причепленою до нього мотопомпою кустарного виробництва.

Однак, задокументувати кримінальне правопорушення поліцейським завадили близько 30 агресивно налаштованих невідомих.

Про це власкору IA ZIK повідомили в прес-службі поліції Рівненщини.

Вказані особи заблокували службовий автомобіль. На неодноразові вимоги поліцейських покинути місце події та не перешкоджати їхній роботі, невідомі не реагували, а навпаки почали поводити себе зухвало, погрожуючи фізичною розправою і службовими неприємностями, – зазначається в повідомленні поліції.

У цей час на підмогу односельчанам під’їхали ще декілька місцевих на трьох авто. Вони почали підбурювати натовп. Намагаючись пошкодити службове авто, вони закликали до фізичної розправи над поліцейськими та висловлювали намір забрати в них вогнепальну зброю.



За чисельної переваги зловмисникам вдалося затягнули квадроцикл із мотопомпою у двір будинку, який знаходився поруч. Тілесних ушкоджень ніхто з працівників поліції не отримав.



За фактом опору працівникам поліції під час виконання ними службових обов’язків розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 342 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановили, що серед осіб, причетних до кримінального правопорушення, найактивнішими були троє місцевих жителів, віком від 29 до 34 років.

Вирішується питання про повідомлення їм про підозру.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і де та блатна мусорня яка на сході стріляє, де ті крутелики. Що навести нарещі порядок слабо. Де ті генерали що медальки отримують
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні