--> «Жменька людей глумиться над містом», - Гунчик оприлюднив емоційне звернення через події в Луцькраді | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Жменька людей глумиться над містом», - Гунчик оприлюднив емоційне звернення через події в Луцькраді

3
-2
«Жменька людей глумиться над містом», - Гунчик оприлюднив емоційне звернення через події в Луцькраді
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик опублікував звернення до активістів, депутатів та правоохоронців з приводу останніх подій у Луцькій міській раді.

Заяву він опублікував на сайті Волинської ОДА.

«В МІСТІ НАД СТИРОМ ЗАРОДЖУЄТЬСЯ НОВІТНІЙ ФЕОДАЛІЗМ»

«Прикро, що в Луцьку, де народжувалася українська дипломатія й здавна плекалися традиції демократії, нині панує цинізм, надмірні політичні, амбіції замішані на нездоровому бажанні отримати владу. Саме у Лучеську в 1429 році відбувся з’їзд європейських монархів, аби вирішити низку політичних та економічних питань», - написав він.

І додав, що у 2017-му в місті над Стиром зароджуватиметься новітній феодалізм у найгірших його проявах:

«Невизнання Луцькою міською радою факту смерті Луцького міського голови Миколи Романюка, спекуляція добрим ім’ям цієї шанованої людини, штучно паралізована робота представницького органу влади в місті та усунення з посади секретаря ради Юлії Вусенко – ніщо інше, як прояви олігархічного квазі-феодалізму», - зазначив Гунчик.

І зазначив:

«У місті, яке завжди було європейським, жменька людей, прикриваючись волею громади й насправді озброївшись бажанням отримати владу попри все, глумиться над містом, його жителями та законом України загалом».

«НЕСТИ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ПОВИННІ І ВЛАСНИКИ МАНДАТІВ»

Відтак, він звернувся до громадських діячів:

«Вперше за історію незалежного Луцька частиною представників органу місцевого самоврядування знехтувано нормою закону. Вірю, що громадськість дасть власну оцінку цьому кричущому фактові й не зостанеться осторонь. Вірю й сподіваюся, що луцька громада, зокрема її актив не допустять, аби місто остаточно стало місцем політичних ігрищ та воєн, а міська казна – можливістю для реалізації бізнес-проектів».

Також Гунчик нагадав депутатам, що вони передусім – обранці громади. Мовляв, інтереси людей кожен із них обіцяв відстоювати, йдучи на вибори, а дбати за розвиток міста та добробут його громадян – отримуючи повноваження.

«І саме люди вправі дати оцінку діям кожного, хто входить до представницького органу влади, а також і позбавити депутатських повноважень та піддати осудові», - йдеться у дописі.

Звернувся Гунчик і до правоохоронних органів та силових структур, аби ті дали правову оцінку подіям, що розгортаються у раді, та діям окремих політиків під час проведення позачергових сесій.

«Хочу запевнити, що облдержадміністрація не стоїть осторонь, але діє виключно в правовому полі. З огляду на тривалість конфлікту між політичними силами у Луцькій міській раді, неспроможність сісти за стіл переговорів, повну відсутність конструктивну в діях представницького органу влади й ігнорування інтересів громади, залишаю за собою право за наявності правових підстав, передбачених законом, звернутися до Верховної Ради з пропозицією про оголошення позачергових виборів. Стабільність та спокій у місті – головне», - резюмував Гунчик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
з громадськістю ще треба вміти працювати...і таке звернення не гунчик мав оприлюднювати, а саме громадськість..а то виходить, що гунчик буде залучати громадськість до прояву незгоди з рішеннями ЛМР
Відповісти
Ми живемо у страшні часи, як би можна було, я би визвав цей шмат лайна на дуель, та воно би зазцало і його репутація була б знищена назавжди.Хай це колгоспне бидло у себе в камінь-кошмарську соплі на хуй намотує, кінчився час комуняків і їх адептів.Ця біомаса нікому не цікава.
Відповісти
Гунчик, моя пропозиція в силі.В любий час, любою зброєю.Відмовишся, прийде час і я повішу тебе як скажену собаку.У СВОМУ любимому Луцьку.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні