Ми б не брали участі в голосуванні, – Павло Данильчук про звільнення секретаря Луцькради

2
-2
Ми б не брали участі в голосуванні, – Павло Данильчук про звільнення секретаря Луцькради
Якби депутати «Народного контролю» були присутні на засіданні Луцькради, вони б не брали участі в голосуванні за дострокове припинення Юлією Вусенко повноважень секретаря ради.

Про це у коментарі виданню «Волинь24» розповів голова фракції Павло Данильчук.

«Весь актив «Народного контролю», не лише – з Волині, й з усієї України, брали участь у протестній акції в Києві. Подія була запланована партією ще місяць тому, дата була узгоджена і анонс оприлюднений ще до того, як було призначене засідання сесії. Я просив секретаря ради узгоджувати такі речі, тому що дуже швидкі призначення не завжди допомагають усім взяти участь в таких сесіях», – пояснив причину відсутності на засіданні ради депутатів «Народного контролю» Данильчук.

Події, які відбулися в міській раді, а саме – голосування більшістю депутатів про звільнення Юлії Вусенко із посади секретаря, Павло Данильчук називає очікуваними.

«Я розумів, що жодна зі сторін не буде здаватися і для міста це буде тільки гірше, адже зайшли в серйозний клінч. Найгірший варіант для міста, який вже оголосили – це судовий, який затягне ситуацію. Кожен буде називати себе легітимним. Одна сторона змістила секретаря, але секретар вважає, що вона – секретар. Замість того, щоб отримати в.о. мера, рада лишилася тепер і без секретаря, тому це – ще гірша ситуація. Але буде видно розвиток подій на черговій сесії», – вважає депутат.

За його словами, якби фракція «Народного контролю» була присутня на сесії, вони б однаково не брали участі в голосуванні.

Нагадаємо, за звільнення Вусенко голосувала фракція УКРОПу, Батьківщини, Радикальної партії та двоє позафракційних депутатів. Натоміть депутати від Сомопомочі та Свободи взагалі не брали участі в голосуванні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розігнати поки не пізно усіх !!!
Це знущання над містом і людьми.
УКРОП зробив з міста якийсь Женевський зоопарк неляканих ідіотів де проводять якийсь експеримент на рівень інтелекту
Відповісти
ігор палич рішає все по своєму
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні