Два роки «умовно» з дозволом водити: засудили волинянку, яка збила на смерть пенсіонерку

3
0
Два роки «умовно» з дозволом водити: засудили волинянку, яка збила на смерть пенсіонерку
Жінці, яка збила на смерть пенсіонерку в Іваничах, дозволили і далі водити авто.

29 червня минулого року в смт Іваничі на Волині трапилася ДТП, внаслідок якої постраждала місцева мешканка, - повідомляє Волинська правда.

За кермом автомобіля «Мерседес» перебувала 34-річна місцева мешканка, яка виїжджала з території власного господарства. Рухаючись заднім ходом, вона наїхала на 94-річну місцеву мешканку. Пенсіонерка померла в реанімаційному відділенні центральної районної лікарні.

Враховуючи щире розкаяння у вчиненні злочину і те, що у підсудної є двоє малолітніх дітей, а також позитивні рекомендації про неї громади Іванич, місцевий районний суд визнав жінку винною і призначив їй покарання у виді 4-х років позбавлення волі.

А враховуючи те, що обвинувачена має власний бізнес і їй, мовляв, потрібно доставляти товар, то суд дозволив їй і далі керувати транспортними засобами.

Звільнять обвинувачену від відбування призначеного покарання, якщо вона протягом двохрічного іспитового строку не вчинить нового злочину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яке нафіг умовно? В тюрягу скотиняку!
Відповісти
Жінка про яку йдеться мова Дуже порядна! Ви не уявляєте як їй тяжко і як вона розкаюється. Вона була твереза. Не можна висвітлювати так події. Не обливайте людину брудом. Пишіть про тих хто дійсно заслужив. Вона свій гріх спокутує. А ви????
Відповісти
І що ,що вона порядна???? Люди всі однакові і перед законом всі рівні. Чи кожному порядному можна давити людей на дорозі і далі керувати тз??!! Сліпим права не видають а якщо права купила і не бачить людей біля автомобіля то її це від відповідальності не звільняє!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні