У Луцьку тролейбус погубив колеса

0
-8
У Луцьку тролейбус погубив колеса
У польського тролейбуса посеред Луцька відпали передні колеса.

Пригода трапилася вранці 16 березня на проспекті Відродження, - повідомляє прес-служба ЛПЕ.

«Ще не вивітрився димок з нещодавно згорівшого польського тролейбусу № 222, який скоріше всього вже не підлягає ремонту, як повідвалювались передні колеса у наступного поляка. Тролейбус № 224 зупинився в районі 2 лікарні і далі не поїде, оскільки не витримали бувші у вжитку тяги», – йдеться у повідомленні.

Офіційної версії поломки поки немає.

«А тим часом ремонтна бригада зібралась довкола польського зламку і не знає, що робити і як досунути машину без передніх колес в депо. А так все гарно і гордо починалось і на тобі, якщо такими темпами буде руйнуватись екологічно чистий транспорт, то водії маршруток можуть сміливо піднімати вартість проїзду до 6 грн. Хоча завжди є з чого вибирати, в Таіланді розпродаж потриманого, екологічного транспорту», - написали представники ЛПЕ у Фейсбуці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні