На Волині обікрали будинок матері загиблого атошника

0
1
На Волині обікрали будинок матері загиблого атошника
У Нововолинську невідомі обікрали будинок матері загиблого у Луганській області бійця Андрія Комаристого.

Злочинці не погребували навіть спортивними нагородами військового та орденом “За мужність”, яким його нагородили посмертно. Інцидент трапився з 7-го на 8-ме березня, - інформує Буг.

Жінка повернулася з Польщі вранці 8-го березня і побачила розбите скло у вікні будинку. Усередині всі речі були перевернуті, полиці поламані, сейф злочинці вирвали зі стіни і забрали з собою.

З дому винесли телевізор, ювелірні вироби та інші речі. Злодії пробралися також в літню кухню, зламавши замок в дверях.

“Забрали медалі за спортивні досягнення, що належали сину. Зникли його нагороди, орден “За мужність”, -розповіла Валентина Бричук, не стримуючи сліз.



Андрій був талановитим спортсменом, неодноразово відстоював честь міста на турнірах з гандболу. Для мами загиблого викрадені речі – це не просто нагороди. Жінка, здається, не так обурена діями злодіїв, що прийшли за грошима, як тим, що нелюди забрали останню пам’ять про нього. Адже тепер Андрій оживає лише у снах матері та на фотографіях. Ці відзнаки були надзвичайно важливі для Валентини Бричук та її близьких.

Відразу наступного дня мама загиблого бійця повідомила про крадіжку правоохоронцям. У її будинку на вулиці Заводській зникло речей на суму 28 тисяч гривень. Як було встановлено, злодії працювали з 23:00 до 01:00.

Є люди, які бачили чоловіків пізно ввечері біля дому Валентини Бричук. Сама ж жінка впевнена – пробратися на територію подвір’я могла особа, яка вже тут була раніше або живе поруч. Нелюди знали про її відсутність.

Валентина Бричук розповіла, що щоденно ходить у поліцейський відділок, та винних поки не знайшли.



Якщо вам відомо про місцезнаходження викрадених речей або володієте будь-якою інформацією про осіб, які могли вчинити злочин, звертайтеся за телефоном “102” або пишіть коментарі під новиною. Розшукати злодія та бойову нагороду атовця для поліцейських має стати справою честі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні