--> Волинський нардеп готує свій всеукраїнський громадсько-політичний рух | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинський нардеп готує свій всеукраїнський громадсько-політичний рух

4
2
Волинський нардеп готує свій всеукраїнський громадсько-політичний рух
Ігор Гузь переконаний, що є чимало людей, котрі готові піти за ним не тільки на Волині, а й по всій Україні.

Народний депутат Ігор Гузь, обраний у 19-му окрузі на Волині, готує свій власний громадсько-політичний рух. Про це він розповів в інтерв’ю В24. На старт нового проекту варто очікувати вже цієї весни, каже обранець.

- Готуємося, але не хочемо це робити нашвидкуруч. У нас все серйозно у плані реєстрації структури, символіки, зовнішніх ознак, ідеологічного маніфесту, медіа, соціальних мереж, зрештою мережі по країні. Все йде за планом. Не можу сказати точно, коли старт. Та сподіваюся, до кінця квітня - початку травня зробимо презентацію нашого руху. Швидше всього у Києві, але ми з радістю запросимо волинян-журналістів. З того часу й натиснемо кнопку, - зазначає Ігор Гузь.

На думку нардепа, нині чимало людей, які готові будуть піти за ним. Однак ідеться не про партію, а про громадську оганізацію.

- Ми здатні сьогодні долучати до цього руху людей молодого і середнього віку, які мають національно-консервативні погляди, які не зовсім згідні з тим, що відбувається в країні. Які підуть за мною, за нами не тільки на Волині, а й по цілій країні.

Хтось каже, що Гузь створює партію і все інше... Але це не партія. Ігор Гузь мав хороший, як я вважаю, досвід створення молодіжного організації “Національний альянс”, з якої фактично вийшла переважна кількість моїх помічників. І люди, які працюють не тільки в політиці, - наголошує Гузь.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ: «Хотів поплавати в Штатах, але там нерестяться акули, краще вже на Волинь», - Ігор Гузь
Теги: ігор гузь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Молодець!" Щоб попасти у ВР,поміняв напевне з десять партій. Тепер в яку не вступи,жодна не має довіри народної,а значить надії знову бути у ВР рівні нулю. Ігорьок пукнув таке,що повірити може тільки школяр до сьомого класу,що його підтримують навіть за межами Волині. Сміх і горе! Не рви жили Ігорку,нічого не вийде.
Відповісти
Тепер вже в Укропі
Відповісти
Усі хто з гузьом підлизники і сволота.
Відповісти
Ігоря купив УКРОП!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні