--> «Два мудака мене тупо тянуть з авто…» - лучанин поскандалив з копами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Два мудака мене тупо тянуть з авто…» - лучанин поскандалив з копами

12
3
«Два мудака мене тупо тянуть з авто…» - лучанин поскандалив з копами
Лучанин поскаржився у поліцію, що патрульні його незаконно затримали і закували в кайданки. Натомість у патрульній поліції кажуть, що чоловіка затримали за злісну непокору працівникам поліції.

Лучанин Дмитро Юскевич стверджує, що сидів зі знайомим в машині, коли до нього підійшов патрульний Павло Русинчук, який заявив, що машина припаркована з порушенням правил і попросив показати «посвідчення водія і техпаспорт».

Юскевич визнає, що вимогу поліцейського він не виконав («техпаспорт маю лише на пральну машинку «Вятка» а посвідчення водія вам навіщо?»).

Після чого коп став вимагати вийти з машини, аби встановити особу.

Поліцейські, зі слів Юскевича, силою витягли його з машини, надягнули кайданки і доправили в міськвідділ. Там, з його ж слів, склали протокол, у якому написали: «Затримання за вчинення злісної непокори, виражався в сторону працівників поліції нецензурною лайкою в громадському транспорті, в наслідок чого порушував спокій громадян».

У коментарі В24 Дмитро Юскевич уточнив, що причиною суперечки з поліцейським стало те, що правоохоронець не міг обгрунтувати свої вимоги.

Водночас чоловік визнав, що автомобіль, в якому сидів він і його знайомий, був припаркований так, що це можна було трактувати як порушення.

Дмитро Юскевич уточнив, що він був у відділку патрульної поліції, де написав скаргу і заяву на скасування постанови про правопорушення.

КОМЕНТАР ПОЛІЦІЇ

Речник луцьких патрульних Ольга Бузулук підтвердила, що Дмитра Юскевича затримували.

«Громадянин був затриманий за злісну непокору працівникам поліції, а саме, не виконував законних вимог надати документи, що посвідчують його особу, про що складений відповідний протокол» - пояснила вона.

«Загалом, на нього склали протокол за ст.173 (дрібне хуліганство) та винесли об'єднану постанову за ненадання документів та паркування з порушенням (дві статті)» - додала Ольга Бузулук.

«Сьогодні (понеділок, 13 березня) він був в УПП та написав скаргу, на яку відповідно до законодавства нададуть відповідь. На даний момент проводиться детальніша перевірка викладеної ним інформації» - повідомила речник поліції.

З ПЕРШИХ УСТ

Дмитро Юскевич описав ситуацію у Фейсбуці. Публікуємо його текст без правок і скорочень:

«Сиджу з кумом в автівці, п’ємо каву, балакаємо за своє. Підходить пАліцай представляється і вимагає документи, машина запаркована з порушенням ПДР».

Кажу: доброго дня, які саме документи? І навіщо вони вам?

Коп: посвідчення водія, техпаспорт.

Я: техпаспорт маю лише на пральну машинку “Вятка” а посвідчення водія вам навіщо?

Коп: машина припаркована з порушенням, тому я вимагаю реєстраційні документи і ваше посвідчення водія!!!! ( зі сторони копа відчувається агресія і розмова на підвищеному тоні)

Я: я не є водій (Водíй — особа, яка керує транспортним засобом і має при собі посвідчення водія відповідної категорії. Вершник, візник, погонич тварин, який веде їх за повід, прирівнюється до водія. Водієм є також особа, яка навчає керуванню, знаходячись безпосередньо у транспортному засобі.) авто стоїть з заглушеним двигуном, ключів немає у замку запалювання,а я просто знаходжусь у салоні, то навіщо мені вам щось пред’являти. Але якщо у вас є фактичні докази, чи фото-відео фіксація, то прошу мене з ними ознайомити, тоді я дам вам усі документи які ви забажаєте, напишете постанову і я її оплачу.



Тоді у голові пАліцейського починають підмокати плати і його оперативна система дає збої, бо людина зривається на крик і стверджує що може то я викрав цю автівку, тоді йому потрібно встановити мою особу))))

Я: а для чого вам встановлювати саме мою особу?

І тут Остапа понесло!!!!! Ой, не Остапа, а мля цілого лейтенанта поліції Русинчука Павліка.

Фото першого героя реформи та поціновувача влаштуватися на роботу по оголошенню!!!!

І до речі, якщо хто подумає що бреше Анатолійович, ну тобто я))) наклепи на копа, то в людини в синій формі на яку потратили купу грошей є бодікам. На моє питання чи ведеться відео фіксація, а якщо так то він повинен мене про це попередити.

Коп: я нічого не “Должен”

Всі наші баталії фіксувалися на бодікам.

В Павліка в тій ситуації взагалі потік дах, роблю такі висновки бо так кричав що слина реально летіла в салон авто.

Коп: паспорт і вийти з машини, я буду встановлювати особу!!!!

Я: а з машини навіщо виходити? Мені досить комфортно і в салоні

Коп: я сказав з машини, або я буду застосовувати спец засоби і силу!!!!

Я взагалі в шоці з неадекватна, але то ще не все))) тут напарник Павліка намалювався, а як його звуть? То є багато кому відомий по Ютубу Максимка Капустинський.

Далі все бистро, руки-крюки Русинчука в салоні авто, відкриває з середини двері, та два мудака мене тупо тянуть з авто. Ноги на ширині плечей руки в кайданках і далі у міськвідділ.

Кум бачачи це, викликає іншу патрульку. Приїхали, поспілкувалися, пояснив все від А до Я. На що колеги Павліка і Максимки здивовано на то все дивляться, дякувати хлопцям з мене зняли кайданки.

Кажуть колегам: він не буянить і готовий нам показати документи. Випускайте!!! Нєаааа)))) Пашка стартує на приусі і ми полетіли!!!!!! Чому полетіли? Ями для пріуса не проблема))) Да, і везти мене з вітерцем, (74 км максимальна швидкість по місту побачена мною на табло, при дозволених 60) після такої манери їзди я не здивувався чому там світиться купа помилок і чек))))) а підвіска на возі м’якша , а ніж в авто яке тупо вбивають(((

Ось ми в міськ відділі, кабінет, поверхневий огляд, все з портмоне, а в кабінеті тільки я і два молодца з ларца. Максимка то той що не любить водіїв БМВ у Ковелі))) каже я буду Павліку допомагати…

Питаю, а що сам він не впорається? Був правий, Павлік написав перли!!!! Цитата з протоколу ”Затримання за вчинення злісної непокори, виражався в сторону працівників поліції нецензурною лайкою в громадському транспорті, в наслідок чого порушував спокій громадян”

Питаю: Павло ти точно в адекваті? З яких пір легковий автомобіль є громадським транспортом????
(Грома́дський тра́нспорт — мережа пасажирського транспорту, яка обслуговує широкий загал на противагу приватному транспорту, наприклад, приватним автомобілям або автомобілям на прокат. За рідкісним винятком, послуги громадського транспорту надаються за певну плату через придбання спеціалізованих одноразових (на одну поїздку) квитків або проїзних (проїзних документів, карток) на визначений термін (1 місяць, 3 місяці, 6 місяців, рік).

Громадським транспортом є автобус, тролейбус, метро, трамвай, легкорейковий транспорт, приміські потяги, пороми, водні таксі, монорейки)

Коп: ой я зараз перепишу…

Я: ага, вже дав тобі переписати, такі перли я лишу собі і в суді зачитаємо)))

В результаті зіпсований день, настрій, потрачено три години мого часу, синці на руках від кайданок, відірваний рукав у куртці, пошкоджений годинник. Два протоколи за дрібне хуліганство, злісну непокору, та постанова за неправильну парковку. І це при тому що, паліцейські не бачили не реєстраційного талона, посвідчення водія, не маючи жодних доказів що я був за кермом!!!!! Ну тільки власні млять переконання.

P.S. На вулиці в очікуванні таксі стріляю цигарку у перехожого, Капустинський кричить з посмішкою Анатоліч, пригощайтесь… протягує пачку…

Я: знаєш після того, як ти себе ведеш з людьми, то мені від тебе і снігу зимою не треба…

Коп: а щоб ви сука нас боялись нас… Той ковельський був в нас четвертий який відмовився мені допомогти, напарник сказав давай його тоді за пасок безпеки вжаримо…


КОМЕНТАР ПОЛІЦІЇ

Громадянин, який написав даний пост на своїй сторінці, був затриманий за злісну непокору працівникам поліції, а саме, не виконував законних вимог надати документи, що посвідчують його особу, про що складений відповідний протокол.

Загалом, на нього склали протокол за ст.173 (дрібне хуліганство) та винесли об'єднану постанову за ненадання документів та паркування з порушенням (дві статті).

Сьогодні він був в УПП та написав скаргу, на яку відповідно до законодавства нададуть відповідь.

На даний момент проводиться детальніша перевірка викладеної ним інформації.
Теги: поліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
поки прочитала дві перші відповіді поліцейському, вже знервувалась!!! такий розумний попався!!! де б в іншому місці розум свій проявляв... мурло
Відповісти
Хулігану вліпити 15 діб. Хай би посидів ,подумав над своєю бичою поведінкою.
Відповісти
Дніпро згадайте!!! А якби в цього поца обіженого була зброя?! Ми або нормальні громадяни своєї держави, або вічно недовольні лопухи, які думають що дуже розумні, особисто не бикую ніколи до поліцаїв.
Відповісти
Звичайне хмало, яке хизується винятковим знанням ПДР. Тільки чомусь їх же й порушує. Таких треба карати за образу та непокору
Відповісти
Сижу каже, пью каву в машині, яка припаркована з порушенням пдр, далі не читав.
Відповісти
Хамло! не вмієш їздити не сідай за кермо.
Відповісти
Узяв би свою пральну машину 'Вятка', сіли б з другом і пили б каву біля неі і ніяких притензій зі сторони поліціі не було б!!)) Дімасік - мудасік!))
Відповісти
Діма у нас відомий шахрах, який притягувався до кримінальної відповідальності за Крадіжку і Шахрайство і тепер хоче постати "ангелом". Тобі за гратами місце!
Відповісти
Порушив? Відповідай!
А не починаєш "умнічати", хамло воно і в африці хамло, на 15 діб, щоб подумав!
Відповісти
поки в країні будуть такі неадекватні громадяни, порядку не буде!!!
Діма, ти моральний у..од!!!
Відповісти
Знаєте,ці поліцейські в суді мають як мін.бути звільнені!!!Вони не знають законодавства!Людина не зобов'язана на вимогу без порушення ПДР надавати документи по бажанню якогось лейтенанта! ВОДІЯ НЕМА-на відео фіксують так зване порушення і на штраф площадку.Не важливо хто ти,а тим більше поліцейський!Я в шоці з цих клоунів..Ви нас боятиметеся,а не ми вас.Прірівняли до Європи себе Ви хоч Конституцію ,європейці,вивчіть!
Відповісти
ну ти і кретин!!! Поліцейські мають право вимагати документи в особи, яка знаходиться на місці вчинення адмінпорушення!!! читай книги, балван!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні