Луцька журналістка розповіла про «хлібну» аферу в супермаркеті

4
4
Луцька журналістка розповіла про «хлібну» аферу в супермаркеті
Журналістка Ірина Сасовська розповіла, як у луцькому супермаркеті дурять покупців хліба.

Про це вона написала у Фейсбуці.

«Вчора стала свідком, як махлюють з розрізанням хліба у «Вопаці», що на Київському майдані. Працівниця, замість того, щоб розрізати буханку навпіл, вправно вирізає зсередини чималий шмат хліба. Для візуалізації додаю малюночок, бо фоткати не мала змоги», - написала жінка.

І додала:

«Як все-таки паршиво ми живемо, що люди змушені красти хліб...»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та то не паршиво живем, то жилка така - аби щось вкрасти)))
Відповісти
Крайня ступінь мародерства!!! ДО речі, цей сорт хліба беруть найбідніші верстви населення. А власник мережі магазинів ВОПАК - Володимир Микулич. Це той, який годує людей в центральному вопаку в їдальні людей тарганами. Краде, як перед кінцем світу.
Відповісти
"покупець", перш ніж публікувати якусь інформацію перконайтесь, що вона правдива....
Відповісти
читаєш такі новини, і ще більше переконуєшся що нічого путнього з цієї країни не буде, бо не виконуємо заповідей хай міра твоя буде правильна, ці магазини й так деруть з людей втридорого, нещодавно спостерігав у Волмарті - напекли своєї випічки , гарно пахне, але за 15 ти сантиметровий багетик по десять гривень дерти , ви що з глузду зїхали, з нашими зарплатами , ті пенсіонери ходять там кругами слюні ковтають, та вертають до того черствого найдешевшого, а ще позиціонують себе як найдешевша сітка маркетів, позор
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні