--> У волинській школі, де невідомою речовиною отруїлися діти, відновили навчання | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У волинській школі, де невідомою речовиною отруїлися діти, відновили навчання

0
-10
У волинській школі, де невідомою речовиною отруїлися діти, відновили навчання
У Лудинській ЗОШ, де нещодавно отрулися діти, повністю відновили навчання.

Таке рішення прийнято комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Устилузької міської ради на одному із останніх засідань 10 березня, - інформує Володимир Медіа.

Дане рішення було обумовлено тим, що адміністрація навчального закладу виконала усі рекомендації, а саме: у кабінеті фізики обдерли старі шпалери, побілили стіни та стелю, провели демонтаж та утилізацію щита дерев’яної підлоги місця ймовірного осередку забруднення. Крім цього, вивільнили шафи від старого обладнання.

Однак, як зазначила заступник Устилузького міського голови Світлана Дубицька, до кінця навчального року навчання у цьому класі не проводитиметься.

Рішення про його тимчасове закриття та обмеження доступу як учням, так і працівникам школи прийняла вищезгадана комісія.

Варто зазначити, що навчання у Лудинській ЗОШ припинили з 3 березня.

Щодо подальшого ремонту у класі, міськй голова Віктор Поліщук зауважив, що влітку в ході підготовки школи до нового навчального року, у фізичному кабінеті проведуть ремонт, у тому числі замінять підлогу.

До слова, усі діти, яких госпіталізували із ознаками отруєння, виписали із лікувальної установи. Однак навчальний заклад й досі під пильним оком комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Устилузької міської ради, оскільки станом на 10 березня невідома речовина, яка була розлита у класі, не ідентифікована.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні