Десятки активістів у Ківерцях вимагали звільнити скандальних поліцейських

12
1
Десятки активістів у Ківерцях вимагали звільнити скандальних поліцейських
Майданівські активісти з Луцька поїхали під стіни Ківерцівського райвідділку з вимогою звільнити скандальних поліцейських, які довго втікали від автомобіля патрульних.

Виховна бесіда із працівниками Ківерцівського районного відділу поліції відбулася у понеділок, 13 березня, - повідомляє Громадське.Волинь.

Майданівські активісти прийшли поспілкуватися та висловити свої вимоги, а саме звільнення та покарання ківерцівських правоохоронців.

Нагадаємо, днями відбулася погоня за начальником Сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського райвідділу поліції Віталієм Алексюком та його колегою, дільничним інспектором Юлією Романюк.

«ЗМІ написали, що начальник поліції приїхав, щоб це все «закрити». Це неправда, крім того, заявили, що мої працівники заставляють самооборонівців проходити перевірку на алкоголь. Багато інформації є неправдивою», - розповів начальник Ківерцівського райвідділку поліції Юрій Столярчук.

Свою бездіяльність він пояснив тим, що будь-які його дії могли тлумачити як спроби прикрити свого підлеглого. Крім того, запевнив чоловік, він діяв у рамках закону.

Активіст Олександр Ніколайчук повідомив, що до п’яного водія підходило дуже багато людей:

«До затриманого підходили дуже багато людей, давали йому телефон, говорили щось тихенько. Це були громадяни, які не представлялися. Тому довелося натягувати сигнальну стрічку і всіх перемістити за неї», - сказав активіст.

Розповіли також, що Віталій Алексюк з березня 2011 по червень 2012 був заступником керівника відділу з громадської безпеки.

А ще запевнили, що механізм щодо звільнення скандальних поліцейських був запущений вже вранці суботи, 11 березня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
активісти-ананісти...а багдан климчук ший ананіст...піариться де може і не може.клоун
Відповісти
А чого ці активісти не поїхали так до поліції коли затримали бухого Вальчука на Київському майдані??? а, подвійні стандарти?
Відповісти
Активіст Олександр Ніколайчук повідомив, що до п’яного водія підходило дуже багато людей
НЕ ВІН НЕДАВНО ПИВ ЗА КЕРМОМ??????
Відповісти
вот таки не Ніколайчук...він бухим за кермом не їздить...а от фейс Варти порядку,таки був засвічений за їздою по синьці
Відповісти
Дуже неприємно дивитись на це все. В нас що хто більше кричить, той правий. Що хлопці з поліції винні що в них такі колеги? Чи серед вас громадські діячі всі порядні? Скільки можна мазати всіх одним помазком??? Козаку -респект!!!!Лєсний і ще декілька самооборонівців показали себе з позитивної сторони- вміють і вислухати, і цивілізовано говорити, вести дискусію,але з іншими роботи і роботи в цьому напрямку. Вам не соромно за своїх колег?Не дають слова сказати,все на емоціях. Дистрибютор хай взагалі йде продає кури, бо він тільки дискредитує самооборону. ПОЗОР!!!! а начальник відділку молодець,тільки я не чув вибачення за те, що звели на нього наклеп, буцімто він "виручав" Алексюка. Якщо підлеглі просять за свого керівника- це щось значить! Поставили хлопців, ті похилили голови, начебто вони злочинці. Спочатку треба виховати себе, а потім виховуй іншого.Не гарно, прикро....
Відповісти
Ало, народ! Може вже досить чмирити нормальних людей. Вже ті активісти обгагліли!
Відповісти
пора мачіть казлов ананістов в сартірє
Відповісти
Мусорки повилазили і гавкають у свому собачому ссикливому стилі Панове ментівське бидло, ви дограєтеся, що скоро настануть часи гірше за 90ті.І якщо ви тоді по граждані никалися і присмикалися перед останніми фраєрами.То зараз вас будуть просто відстрілювати.А ці часи прийдуть обов'язково, попомните моє слово.
Відповісти
ой,знайомий суржик, це часом не ви пан Рижков
Відповісти
А ти за себе переживай! Це ти на бидло змахуєш!
Відповісти
Подивившись відео, я бачу,що треба виховувати самооборону, а не поліцію!
Відповісти
«Майданівські активісти прийшли поспілкуватися та висловити свої вимоги»- робочий день,8-ма ранку,Десятки активістів у Ківерцях .Питання: за що живуть активісти та їх сім'ї,???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні