У Луцьку – виставка собак з всієї України

0
10
У Луцьку – виставка собак з всієї України
Чергова виставка собак «Перлина Волині-2017» зібрала понад чотири сотні чотирилапих з усієї України і з-за кордону.

У рамках заходу запланована загальна виставка собак усіх порід і низка монопородних виставок, пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Під час монопородних виставок за титули змагатимуться німецькі вівчарки, американські кокер-спаніелі, золотисті ретривери і лабрадори-ретривери. Кожну породу будуть оцінювати експерти, серед яких є спеціалісти міжнародного класу, які приїхали не лише з інших регіонів України, а й з Польщі та Білорусі.

Усього до участі в «Перлині Волині» зареєстрували майже 400 собак з усієї України, є і такі, чиї власники приїхали з-за кордону, щоб продемонструвати своїх улюбленців.

Представлено близько 70 порід, серед яких є рідкісні: приміром, ірландський червоний сетер та маремма-абруцька вівчарка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні