Волинян агітує політсила міністра-втікача Клименка

0
9
Волинян агітує політсила міністра-втікача Клименка
На приватні номери волинських підприємців телефонують представники партії «Успішна країна» і пропонують приєднатися до її діяльності.

Волинян турбує, звідки їхні контактні дані у політсили, яку очолює екс-міністр доходів і зборів з команди Януковича, який нині перебуває у державному та міжнародному розшуку, Олександр Клименко, пише «Вісник і Ко».

Як відомо, Олександр Клименко – представник українського олігархічного клану, відомого як «Сім’я Януковича». Під час подій Революції Гідності наприкінці лютого 2014 року він через загрозу опинитися за ґратами теж утік з України.

Клименка оголосили у державний та міжнародний розшук. Тим часом він виринув у Москві, зняв собі офіс у діловому центрі російської столиці та взявся до реалізації… операції «Повернення». Після нетривалої відсутності в публічній політиці він завів рекламні сторінки в соціальних мережах Facebook і Twitter, пізніше – в Instagram. Згодом з’явився цілий канал у YouTube. Колишній головний податківець видав у Києві книгу «Шлях до успіху». А з грудня 2015-го став почесним головою політичної партії «Успішна країна».

Повернеться Клименко в Україну чи ні, покаже час. А от інформацією, звідки у його соратників особисті номери мобільних телефонів приватних підприємців, мали би зацікавитися компетентні органи. Натомість, волинські підприємці припускають, що їхні контакти могли «здати» у податковій, яка раніше була підконтрольна Клименку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні