--> Секретар Луцькради - це вміння «більше мовчати на пленарних засіданнях», - Григорій Пустовіт | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Секретар Луцькради - це вміння «більше мовчати на пленарних засіданнях», - Григорій Пустовіт

10
-9
Секретар Луцькради - це вміння «більше мовчати на пленарних засіданнях», - Григорій Пустовіт
Екс-голова Волинської ОДА, колишній секретар і депутат нинішньої міськради Григорій Пустовіт вважає, що Юлії Вусенко не можна доручити керувати містом.

Григорій Пустовіт (депутат Луцької міської ради, член фракції "Батьківщина") переконаний, що у діючого секретаря Луцької міської ради Юлії Вусенко надто мало досвіду для того, щоб виконувати обовязки міського голови. Про це він заявив в інтерв’ю виданню “Волинські новини”.

На думку Григорія Пустовіта, мистецтвом об’єднувати депутатів різних політичних сил володів покійний Микола Романюк, але аж ніяк не Юлія Вусенко.

“Саме він створив ту коаліцію, останні місяці в нього була абсолютна підтримка. Бо коли за рішення голосують 90-95% депутатів у залі, це говорить про багато що. Це – мистецтво об’єднати навколо себе депутатів різних політичних сил”, - зазначає Григорій Олександрович.

Юлія Вусенко, за його словами, “дозволяла собі речі допустимі для політика, але не припустимі для секретаря ради”, зокрема - вступала в конфлікт з різними фракціями. Як це було із заявою фракції “Батьківщина” щодо непідйомних тарифів.

”Займатися політикою чи додатковим піаром можна було знаходячись за надійною спиною Миколи Ярославовича. ...Секретар ради – це вміння більше мовчати на пленарних засіданнях та якомога більше спілкуватись з депутатами за межами сесійної зали”, - констатує Григорій Пустовіт, який і сам був секретарем Луцької міськради в минулому.

На його думку, Юлії Вусенко рано займати посаду виконуючого обов’язки міського голови.

“Людина може мати досвід керування легковим автомобілем. Але якщо посадити його за кермо великої вантажівки, і вона буде керувати нею як легковиком, то це може призвести до аварії. А ми не можемо ризикувати містом і громадою. Нам треба людина, яка впевнено тримає штурвал. Для цього треба мати досвід, вміння і знання, а головне - розуміння того, що ти робиш. А особисто в мене є сумніви, чи вистачить їх Юлії Вусенко”, - каже Григорій Пустовіт.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно - мовчати і не мішати іншим "працювати" сказав замполіт Пустовіт! :)))
Відповісти
дайте можливість Вусенко працювати! А Пустовіт - ну це ж сміх!!!Вже накерував ОДА! Мав би совість комусь давати оцінки!!! Сиди в раді, чоловіче (поки) та мовчи!
Відповісти
продажні шкури! на наступних виборах - на мусор в брище!
Відповісти
Вусенко - на Грибовицьке сміттезвалище !!!
Відповісти
Замполіт- руйнівник людських душ. Пустовіте, по чому опіум для народу?
Відповісти
Пустовіт був одним з найкращих керівників ОДА. Це може підтвердити любий працівник в адміністрації.
Відповісти
Не смішіть людей! Що він після себе залишив? Ах да - Козюпу і Дубняка :))))))))
Відповісти
купив автобус для філармонії. який гниє на стоянці.
Відповісти
У вас нічого не бо - бо? Діагноз на " лицо ", криза психопатично - депресивного стану,підвищена працездатність мозку , який отаке продукує - шизофренія. Не знаю як у Пустовіта , а вас шкалит, брррр
Відповісти
Оцей ЗЕРОвіт вже стукався у двері партії Ляшка, готуючись до наступних виборів. Але вони вони йому відмовили. До якого рівня він скотоився, що навіть пі...си йому відмовляють.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні