--> Це брехня, – волинський владика про осквернення священиком прапора | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Це брехня, – волинський владика про осквернення священиком прапора

7
2
Це брехня, – волинський владика про осквернення священиком прапора
Владика Нафанаїл прокоментував скандал із священиком села Піддубці, якого звинуватили у зневазі до українського прапора.

Заяву депутата обласної ради Сергія Сівака про те, що священик назвав прапор ганчіркою, владика вважає наклепом. Про це він заявив в ефірі програми «Протилежний погляд Life» у пʼятницю, 10 березня.

«Той момент, коли служив отець Миколай, записаний у відеоформаті. Я його переглядав повністю. І там такого не було. Це – наклеп на священика села Піддубці», – заявив Нафанаїл.

«Мені жаль, що такими методами дехто користується, для того, щоб знайти конфлікт. Якщо хтось називає себе християнином, то мав згадати, що Господь сказав: джерелом брехні являється диявол. Чого вони оговорюють священика?» – сказав владика.

Нагадаємо, «свободівець» Сергій Сівак заявив, що настоятель храму у селі Піддубці Микола Лафета назвав державний прапор «ганчіркою». Подія нібито відбулася під час церемонії вшанування розстріляних в’язнів Луцької тюрми 22 червня. Про це депутатів обласної ради повідомив керівник волинської поліції Петро Шпига під час засідання 2 лютого, а також обіцяв розібратися в ситуації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Ви всьо врьотє "- нікого не нагадує?
Відповісти
Колік ти дибіл
Відповісти
Все вірно! Нас там нєт! Всі брешуть, крім мене.
Відповісти
Не ''всi'', а лише бандерiвсько-унiатськi зрадники та тупорилi нероби в вишиванках, що присмокталися до влади
Відповісти
Шановний1 Ти зеленого поняття не маєш хто такий С. Бандера, а сунеш своє грязне кгебіське рило говорити про бандерівців.
Відповісти
Микола ти дибіл
Відповісти
Просто, чітко і по суті. Дякую, владико. Частіше нагадуйте про Бога.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні