Лучанка вимагає заборонити дітям кататися на електромобілях вулицями міста

12
5
Лучанка вимагає заборонити дітям кататися на електромобілях вулицями міста
Лучани просять прибрати з вулиць прокат дитячих електромобілів та квадроциклів, оскільки вони наражають перехожих на небезпеку.

Відповідну петицію зареєструвала Оксана Вращук.

«ПІШОХІДНИМИ СТЕЖКАМИ «ШНИРЯЮТЬ» ДІТИ НА КВАДРОЦИКЛАХ»

«Перше весняне тепло і на вулицях міста з’являються підприємливі люди, які пропонують Вашій дитині покататися на елекромобілі чи пострибати на батуті. Найгірше, коли такі підприємці привозять десяток, не завжи справних автомобільчиків, на дитячі майданчики чи у сквери, де гуляють батьки з дітками», - написала авторка.

Вона зазначила, що вже кілька років неможливо спокійно провести час з дітьми на дитячому майданчику поблизу піцерії «Solо»:

«Вузькими пішохідними стежками «шниряють» дітки на квадроциклах чи електроавтомобілях, порушуючи не лише спокій лучан, а й наражаючи на небезпеку малолітніх діток, які граються в піску чи бігають по сквері. Близько 10 ти автомобілів та квадроциклів, які постійно рухаються навколо, заважають пішоходам, мамам з візочками», - написала вона.

І зазначила:

«Для мене, як мами, малолітньої дитини прогулянки в такому місці стають стресовими та небезпечними - минулого року мою півторарічну дитину ледь не збив школяр на квадроциклі, який він взяв в оренду прямо на тому ж майданчику», - написала Оксана Вращук.

Вона також повідомила, що дітям не пояснюють правил руху та допустиму швидкість дитячих елекрокарів, вони їдуть занадто швидко.

Тому, зазначила жінка, небезпечно відпочивати у сквері, бо є загроза наїзду на дітей.

«СКЕРИ – ВЛАСНІСТЬ МІСТА, А НЕ ПРИВАТНИХ ОСІБ»


«Прошу усіх свідомих батьків, представників міської влади, підтримати мою петицію та заборонити розміщувати батути, та електрокари в скверах, які є власністю міста, а не приватних осіб. На мою думку, дозвіл вести такого роду підприємницьку діяльність та робити відпочинок лучан небезпечним у, здавалося б, безпечних місцях - не гідно», - додала авторка.

І резюмувала:

«Сквер на проспекті Молоді, Театральний майдан - місця, які повинні бути безпечними навіть для маленьких містян, бо прогулюватися і бути постійно в стресі, що за мить на вас може наїхати електромобіль - не найкраща емоція, яку хотілося б отримувати від відпочинку у рідному місті».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хай катається дітвора.! а за своєю дивися краще щоб не збили її !!!!!!! чи така безвідповідальна мати???? вот я гуляю з дочкою і мені ніхто незаважає..!! а як хоче покататися то будьласка!!!!!!!!! чи в тебе немає просто 50 гривень потратити на свою дитину, і жаба душить так??????????
Відповісти
то точно немає 50 гривень вот і біситься з того!!!!! ГАНЬБА Оксана!!!!!!!!!!!
Відповісти
Нема на вас Європи з демократами щоб оподаткували ваших 50 гр.
Відповісти
ну це правильно 15 в державу 10 в ато ы 25 власникам..... а ОКСАНА ти бідняга... шкода тебе якщо тобі шкода 50 грн для своєї дитини!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Ще забув за оренду землі заплатити розумник.
Відповісти
хворі люди! новий рік заборони, діда мороза заборони, не катайся, 8 березня не святкуй, не їш шо попало бо гмо, скоро дітям заборонять святкувати свій день народженя. З нас сміютьсяа ,а ми правильними хочемо бути, але навіть це все не спасе, бо є жаба, і тупізм голови, не виліковний
Відповісти
а ,ще ми щиро вміємо всіх обсирати. пс я і про себе також! Народ знає ,що є більші проблеми, але почнемо з себе, загонемо себе у куток, а потім вже не буде кому боротись.
Відповісти
Колись такий хаос був з палатками в парку відпочинку але хватило розуму навести лад і порядок, і перенести їх в одне місце.Так само можна зробити з машинками і батутами виділити місце в Луцьку під ці розваги.І я з зодоволенням поведу свою дитину і потрачу на неї більше чим 50гр. Атак я по три рази в день гуляючи з дитиною на дитячому майданчику натикаюсь на небеспеку електромобіля ,який розвиває в дитини нетільки байдужість до розваг ,а і страх наїзду.
Відповісти
Обурюється таке ставлення людей до безпеки своїх же дітлахів. Невже можна бути такими безпечними. Мені цікаво як ви заговорити коли такий електромобіль зацепив ваше янголятко. А на майданчику граються дітки і геть маленького віку, які не розуміють від іграшки треба триматись як надалі. Чому усе переводять на гроші. Ніколи не пошкодую для донечки грошей на розвагу, але все має бути у відведених на це місцях. Ви чогось не зустрічаєте гойдалки та гірки на тротуарі, а у спеціальних для цього майданчиках. Була б дуже рада якщо можна було б прийти відпочити у якийсь заклад де зможе розважитись і моя дитина.
Відповісти
тупорилішої петиції ше не бачив! дивитись за своєю дитиною треба, якщо геть маленька, за ручку тримати, а не в телефоні чи планшеті сидіти і все буде добре. я сам батько 5ти річного сина, жодного дискомфорту електромобілі нам не завдають, хоча часто гуляєм і біля того самого соло, і в центрі, і в парку. це просто елементарна жаба душить лишніх 50-100грн за пару хв на свою дитину просадити...
Відповісти
Мені дуже цікаво, у вас дитина весь час за ручку і ходить, ні кроку в бік. Невже все переводиться до грошей. Чи у вас проблеми з цим. Кого що мучить, за це і говорить.
Відповісти
Правильно жіночка петицію пише. На Театральному літом якось малюк на такій машині наїхав ззаду на мене і в результаті були вимазані світлі брюки, мусив вертатись до дому перевдягатись.
Тому має бути виділене місце для розваг, а не в центрі міста кожен робить що собі хоче.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні