Луцький шеф-кухар Хазіпов на Новому каналі перевіряв київські суші-бари

0
3
Луцький шеф-кухар Хазіпов на Новому каналі перевіряв київські суші-бари
Лучанин Юрій Хазіпов перевіряв київські суші на смак, свіжість і відповідність з описом у меню.

Днями в ефір Нового каналу вийшов новий епізод проекту "Таємний агент", де шеф-кухар з Луцька Юрій Хазіпов тестував суши-бари у Києві.

Разом із таємним агентом Анею Олицькою вони перевірили, наскільки свіжі суші там подають, і чи відповідає назва риби вказаній у меню.

До слова, експерт японської кухні Юрій Хазіпов кілька років працював і жив у Японії, де і навчився усіх тонкощів роботи з азіатською кухнею.

У першому ресторані зірковий кухар і ресторатор відразу ж забракуваав лосось. Хазіпов зазначив, що риба зовсім не схожа на свіжу.

"Лосось неодноразово був розморожений", - прокоментував стан шматка риби кулінар.

Також чоловік припустив, що у другому виді ролів їм подали не морський окунь, а тиляпію (дешевшу прісноводну "сміттєву рибу", яка харчується відходами).

Кухар не ризикнув спробувати рибу, а у рисі йому попався пісок.

Потім пара таємних агентів пішла у другий суши-бар з таким же замовленням. А там на них чекав склеєний, некрасивий і неакуратний рис. Лосось виявився завітреним і несвіжим. Саме тому спробувати роли вони не ризикнули.

Третій суши-бар вибрали "з дорожчих". У ролах з лососем - риба на вигляд була свіжою, проте рис розчарував - він виявився несмачним.

До слова, під час лабораторного дослідження у рибі знайшли кишкову паличку. Вона була присутня у всіх трьох зразках ролів.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні