У волинських лісах стартувало генеральне прибирання

0
-5
У волинських лісах стартувало генеральне прибирання
У волинських лісах розпочали генеральне прибирання.

Навесні цього року першими вийшли очистити узбіччя та лісові масиви від сміття у державних підприємствах «Волинський лісовий селекційно-насінневий центр» та «Турійське лісове господарство», - інформує прес-служба волинських лісівників.

У лісах с. Гаразджа Луцького району 25 учнів Піддубцівської та Гараджанської школи під пильним контролем та з допомогою дорослих прибрали територію протяжністю 4,5 км.

У Турійському районі до традиційної акції «Чистий ліс» організатори – а серед них працівники підприємства Василь Омелянчук, Олександр Студенчук, Іванна Янкович – долучили учнів Дольської загальноосвітньої школи І-ІІ ст.

Разом вони не лише розчистили ділянки в урочищі Острово площею 1,5 га, а й подбали про житло для птахів – розвісили 10 шпаківень.

Акція «Чистий ліс», яку волинські лісівники з ініціативи начальника Волинського ОУЛМГ Олександра Кватирка започаткували минулого року, стає традиційною і набирає обертів. До кінця березня вона відбудеться у кожному районі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні