У травні лучани зможуть розраховуватись у тролейбусах банківськими картками*

2
3
У травні лучани зможуть розраховуватись у тролейбусах банківськими картками*
ПриватБанк планує впровадити у Луцьку унікальний для України проект, який дозволить розраховуватись у тролейбусах банківськими картками.

Про це стало відомо під час прес-конференції представників ПриватБанку на Волині.

Директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку (Ліцензія НБУ №22 від 05.10.2011р.) Юрій Войтенко розповів про впровадження у міському транспорті Луцька електронних квитків.

«Наше завдання – зробити так, щоб усім лучанам було комфортно в міському транспорті. Ми підключили команду фахівців з нашого головного офісу і вони знайшли спосіб, як зробити так, щоб звичайною карткою для виплат пенсій, інших соціальних допомог можна було зафіксувати проїзд у тролейбусі», - розповів керівник регіонального управління ПриватБанку.

Посадовець додав, що окрім цього ІТ-фахівці працюють над тим, аби звичайні пасажири, не пільгових категорій, могли заплатити за проїзд своєю банківською карткою.

«Це нетривіальне завдання, але нам воно під силу. Мій прогноз – вже в травні можна буде звичайною карткою розраховуватись за проїзд. Я мрію, аби тролейбусами користувались не лише пільгові категорії населення, а для цього людям потрібно дати сучасні системи розрахунку», - наголосив Юрій Войтенко.

Зі слів банкіра, цей проект є унікальним в Україні і після його впровадження інші міста захочуть взяти приклад з обласного центру Волині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За таких умов я не користуватимусь послугами ЛПЕ-хоч "за" і матеріально, і свідомо-екологічно.
Відповісти
передавати картку та код на весь тролейбус оголошувати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні