Лапін обізвав «мародерами» активістів блокади ОРЛДО, - Рицко

7
10
Лапін обізвав «мародерами» активістів блокади ОРЛДО, - Рицко
Під час участі в мітингу проти блокади торгівлі з ОРЛДО, який відбувся 6 березня в Краматорську, народний депутат України Ігор Лапін (на фото), обраний від Луцька, назвав учасників блокади «мародерами», - стверджує учаник АТО, боєць батальйону «Айдар» Ігор Рицко.

Про це Рицко написа у своєму блозі на В24

«Подивився шоу, яке влаштував в місті Краматорську представник Волині і мого рідного Луцька в Верховній раді Ігор Лапін. Особисто мені бридко, що ця особа представляє Волинь, мій рідний Луцьк. Ще й так «прославився» перед жителями Краматорська на Сході України» - написав Ігор Рицко.

«Лапін назвав бойових побратимів ганебним словом "мародер". Хлопців, які знаходяться на блокаді від батальйону "АЙДАР", яких їх особисто знаю, не були помічені в мародерстві!!! На відміну від самого Лапіна», - додав Рицко.

Це бойові хлопці, і були вони в зоні проведення АТО набагато більше, а ніж розпіарений "командІр-дІпутат" Лапін. І ніхто не в праві називати моїх бойових побратимів непристойним словом «мародер» - написав Рицко.

Як відомо, у місті Краматорськ Донецької області 6 березня відбувся мітинг проти торговельної блокади. У Донецькій військово-цивільній обласній держадміністрації стверджують, що в мітингу взяло участь близько 3 тисяч мешканців. Ініціатором мітингу виступила громадська організація "Наш Краматорськ". У заході взяли участь, зокрема, народні депутати України Максим Ефімов, Тетяна Чорновол, Павло Кишкар, Дмитро Лубінець, Ігор Лапін, керівник Краматорської міської організації партії "Блок Петра Порошенка" Валерій Власенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Алмаз, ти вже геть прогнувся під укроп. Лицемір ти і ссикун
Відповісти
Ви взагалі з глузду з'іхали. Наголошую ще раз для нетямущих - я не маю жодного відношення до такзваного Укропу. Мій пост в Інтернеті - це моє особисте бачення даної ситуації. І я за збігом обставин не можу приєднатись до блокадників. Але я їх підтримую.
Відповісти
У нас є РНБО, а міністерство оборони. Вони вирішують ,як діяти. А ту безграмотні вискочки Парасюк та Семенченко , за гроші олігархів, вирішили попіаритися. Путлєр від радості стрибає в Кремлі.
Відповісти
Яке в нього призвище... Лапін. І в цьому уся його сутність. Він привик брати "на лапу". Його батько був відбірний суддівський корупціонер і все своє нікчемне життя брав "на лапу" і син його дуже здатний спадкоємець готовий прогнутися будь під кого, аби йому позолотили ручку. Ганьба для Луцька, ганьба для Волині, ганьба для України.
Відповісти
Шляпін...
Відповісти
олеже, на другий строк не пройдеш, бери все зараз.
Відповісти
Маємо свого волинського Моторолу.
Який мудак його вибрав депутатом?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні